Kaan Tangöze'den İhanet Sonrası Boşanan Seçkin Piriler, Yeni Sevgilisi ile Yakalandı - Son Dakika
Magazin

Kaan Tangöze'den İhanet Sonrası Boşanan Seçkin Piriler, Yeni Sevgilisi ile Yakalandı

Duman grubunun solisti Kaan Tangöze'nin kendisini Kıvılcım Ural ile aldatmasından sonra evliliğine son veren Seçkin Piriler yeni sevgilisiyle görüntülendi.

15.10.2018 10:43  Güncelleme: 12:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

6 Yıllık evliliğini ihanet gerekçesiyle bitiren eski şarkıcı ilk kez sevgilisiyle görüntülendi. Sevgilisiyle eğlendiği mekan çıkışında patlayan flashlarla şoke olan eski manken mekana geri döndü. Sevgilisi, arkasından "Kaçma aşkım" diye bağırdı.

"NEREYE KAÇIYORSUN AŞKIM?"

Önceki akşam Kuruçeşme'deki bir mekanda sevgilisi iş adamı Sefa Özdemir ile el ele görüntülenen Piriler, fotoğraflarının çekildiğini gördükten sonra çıktığı mekana geri döndü. İş adamı sevgilisi ise Piriler'in arkasından "Nereye kaçıyorsun aşkım? Zaten çektiler" dedi.

 <a class='keyword-sd' href='/kaan-tangoze/' title='Kaan Tangöze'>Kaan Tangöze</a>'den İhanet Sonrası Boşanan <a class='keyword-sd' href='/seckin-piriler/' title='Seçkin Piriler'>Seçkin Piriler</a>, Yeni Sevgilisi ile Yakalandı

Mekandan önce sevgilisinin çıkmasını isteyen Seçkin Piriler 10 dakika sonra mekandan taksiyle ayrıldı. Bir süre sonra sevgilisinin Porsche markada aracına binmek üzere taksiden inen Piriler, gazetecileri görünce indiği taksiye geri dönerek mekandan uzaklaştı.

Kaan Tangöze'den İhanet Sonrası Boşanan Seçkin Piriler, Yeni Sevgilisi ile Yakalandı

İHANET YÜZÜNDEN AYRILMIŞTI

2010 Yılında Rockçı ile evlenen Seçkin Piriler'in bu evlilikten iki oğlu bulunuyor. 2016 yılında Kaan Tangöze'nin ile öpüşürken çekilen fotoğraflarının basına sızmasının ardından boşanan Seçkin Piriler, Kıvılcım Ural'ın hamile olduğunu öğrendikten sonra çift hakkında zehir zemberek açıklamalar yapmıştı.

Kaan Tangöze'den İhanet Sonrası Boşanan Seçkin Piriler, Yeni Sevgilisi ile Yakalandı
Seçkin Piriler - Kaan Tangöze
Kaan Tangöze'den İhanet Sonrası Boşanan Seçkin Piriler, Yeni Sevgilisi ile Yakalandı
Kaan Tangöze\'den İhanet Sonrası Boşanan Seçkin Piriler, Yeni Sevgilisi ile Yakalandı

Son Dakika Magazin Kaan Tangöze'den İhanet Sonrası Boşanan Seçkin Piriler, Yeni Sevgilisi ile Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • şeref tebriz: hayat bize bayat hoca 8 0 Yanıtla
  • asfirs: Zaten bunların ikisi nasıl evlendi hayret etmiştim birbirlerine uygun olmadıklarının küçücük çocuk ile söyler tarzları çok farklı idi. kıvılcım iyidir kötüdür bilmem ama brbirlerine uygunlar tarz olarak 4 0 Yanıtla
  • AA: BUNLARMI UNLU PABUCUMUN TERSLERİ 3 0 Yanıtla
  • 123: Vavvv güzel çocuk bulmuş biri atarsa biri tutar mis gibi çocuklarının annesini rezil etmisti Kaan efendi 3 0 Yanıtla
  • bcdya: ne güzel işte değişik yiyecekler artık onların isteğiyde buymuş olmuş 0 0 Yanıtla

Advertisement