İki Yıldız İki Prenses - Son Dakika
Magazin

İki Yıldız İki Prenses

İki Yıldız İki Prenses

Hollywood, bu yıl iki iddialı oyuncunun iki iddialı performansına konsantre oldu.

09.01.2013 06:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ONU ÇOK İYİ ANLIYORUM

1967 doğumlu Nicole Kidman yeni filmi 'Grace of Monaco'da Monaco Prensesi Grace Kelly'yi canlandırıyor. Güzel oyuncu Fransız Le Figaro dergisine film hakkındaki düşüncelerini anlattı:

'Grace of Monaco'nun çekimleri hala sürüyor ve her çekim benim için yeni bir heyecan nedeni. Film, Grace'in 1962 yılında, oyunculuk kariyerini bırakıp kraliyet ailesine geçişini anlatıyor.

Bir oyuncu olarak Grace Kelly, beni her zaman heyecanlandırmıştır. Onun için, zarafetin ete kemiğe bürünmüş hali diyebilirim.

Film; dünya çapında tanınan bir oyuncunun, kendi tırnaklarıyla kazandığı her şeyi, aşkı için bırakmasını ve yaşadığı değişimi anlatıyor.

Hayatımın en keyif alarak canlandırdığım rollerinden biriydi... Bir oyuncu olarak hep onun yerinde olsam neler hissedeceğimi düşündüm. Kendimi ona inanılmaz yakın hissediyorum.

Film çekimlerine başlamadan önce Grace hakkında elime geçen tüm biyografileri okudum. Ancak çoğu zaman bir yerde okuduğumla diğer yerde okuduğum örtüşmedi. En sonunda da herşeyi hislerime bıraktım.

HAYATIMIN EN ZOR ROLÜ

1968 doğumlu oyuncu Naomi Watts, 'Diana' isimli filmde İngiltere Prensesi Diana'yı canlandırıyor. Watts, bu zor rol hakkında İngiliz Daily Mail gazetesine konuştu:

'Diana' filminde başrol için teklif geldiğinde, ilk hissettiğim duygu korkuydu. Hayatımda hiçbir film teklifi hakkında bu kadar düşünmedim.

Filmde, Prenses Diana'nın Dr. Hasnat Kahn ile yaşadığı aşka odaklanıyoruz. Bu aşk, Prenses'in gerçek bir yardımsevere dönüşmesini sağladığı için önemli.

Hayatımın en zor rolünü canlandırmadan önce Diana'nın tüm çekimlerini izledim. Mimiklerini ezberledim, onunla bir araya gelmiş olan kişilerden onu dinledim.

Diana'yı kaybedeli 15 yıl olsa da, herkes onu o kadar net bir şekilde hatırlıyorki... Çekimler sırasında beni en çok endişelendiren şey de bu oldu.

İngiltere tahtının gelecekteki varislerinin annesinin yaşadığı aşkı anlatmak her bakımdan stresli bir durum. Sonuçta Diana'nın çocukları hayatta ve biz her şeyi ne kadar güzel göstermeye çalışsak bile mutsuz olma riskleri her zaman var.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin İki Yıldız İki Prenses - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement