İlk Aşkları Evgin'le Düet Yapacaklar! - Son Dakika
Magazin

İlk Aşkları Evgin'le Düet Yapacaklar!

İlk Aşkları Evgin\'le Düet Yapacaklar!

Ünlü sunucu Nefise Karatay ve Zeynep Beşerler; bu cumartesi çocukluktan beri hayran oldukları Erol Evgin'le sahneye çıkacak, ustayla birlikte 'Etme Eyleme'....

07.06.2012 06:03

Kariyerinde 43'üncü sanat yılını geride bırakan Erol Evgin; bu cumartesi akşamı, Turkcell Kuruçeşme Arena'da konser verecek. Konserde oyuncu Zeynep Beşerler ve sunucu Nefise Karatay da; 'Etme Eyleme' adlı şarkıda, 'İlk aşkımız' dedikleri Evgin'e eşlik edecek. İlk kez sahnede şarkı söyleyecekleri için heyecanlı olan ikili, "Böyle bir teklifi reddedemezdik. Çocukluktan beri ona hayranız. Ne derse, koşa koşa gideriz" dediler. Evgin ise bu projeyle ilgili şöyle konuştu: "Zeynep ve Nefise daha önce kliplerimde oynadı, ikisini de seviyorum. Teklifimi karşılıksız kabul ettiler. 'Etme Eyleme' zor şarkı değil, onlara güveniyorum. Güzel olanın, sesi de güzeldir..."

JÜRİ ÜYESİ OLACAK

Öteyandan Evgin; sekiz yarışmacının her hafta büyük bir starı canlandıracağı, bir süre sonra ekranda olacak 'Benzemez Kimse Sana' adlı yarışmada, Huysuz Virjin ve Hande Ataizi'yle jüri koltuğunda oturacak.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin İlk Aşkları Evgin'le Düet Yapacaklar! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement