İngiliz şarkıcı Elthon John, Kraliçe Elizabeth'in yeğenini tokatlarken gördüğünü söyledi - Son Dakika
Magazin

İngiliz şarkıcı Elthon John, Kraliçe Elizabeth'in yeğenini tokatlarken gördüğünü söyledi

Efsane İngiliz pop/rock şarkıcısı Elthon John, Kraliçe II. Elizabeth hakkında ilginç bilgilere yer verdi. John, bir partide Kraliçe'yi yeğenini tokatlarken gördüğünü, ama bu tokatlamanın bir şakadan ibaret olduğunu anlattı.

09.10.2019 09:16  Güncelleme: 09:20

72 yaşındaki İngiliz şarkıcı Elthon John, Kraliçe Elizabeth'le ilgili ilginç anılar paylaştı.Sunday Times gazetesinde yayınlanan makalesinde Kraliçe'nin yeğenini tokatladığını ancak bunun bir şaka olduğundan bahsetti.

DEFALARCA "VURMA" DEDİ

İngiliz şarkıcı Kraliçe Elizabeth'i, kız kardeşi Prenses Margaret'in oğlu Viscount Linley'i tokatlarken gördüğünü anlattı. Ancak bu tokatlama, bir şakalaşmadan ibaretti. Ünlü şarkıcı, bir partide Linley'in Kraliçe'den uzaklaşmaya çalışır gibi yaptığını, ancak Kraliçe'nin yeğenine hafifçe tokat attığını ve bu esnada Linley'in, defalarca "Vurma" dediğini aktardı.

İngiliz şarkıcı Elthon John, Kraliçe Elizabeth'in yeğenini tokatlarken gördüğünü söyledi

"ÖZEL HAYATINDA EĞLENCELİ BİRİ"

John, "Kraliçe'nin halk önündeki imajının ciddiyetsizlik olmadığını biliyorum ama özel hayatında eğlenceli biri" ifadesini kullandı. Ünlü şarkıcı, Kraliçe'nin kendisinin bu tokat oyununa şahit olduğunu görünce göz kırparak, bunu bir şaka olduğu mesajını verdiğini belirtti.

İngiliz şarkıcı Elthon John, Kraliçe Elizabeth'in yeğenini tokatlarken gördüğünü söyledi
İngiliz şarkıcı Elthon John, Kraliçe Elizabeth\'in yeğenini tokatlarken gördüğünü söyledi

Son Dakika Magazin İngiliz şarkıcı Elthon John, Kraliçe Elizabeth'in yeğenini tokatlarken gördüğünü söyledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • mustafa: mukemmel bır haber tum gun sevınebılırsın 5 0 Yanıtla
  • Hay anasını: Ortadoğunun sıkıntısı varken bunların Sıkıntısına bakın . Nefret ettim tek dişi kalmiş Avrupadan 0 0 Yanıtla

Advertisement