İntikam İçin Şarkı Sözü Yazıyorlar - Son Dakika
Magazin

İntikam İçin Şarkı Sözü Yazıyorlar

İntikam İçin Şarkı Sözü Yazıyorlar

Müzik dünyasının ünlü kadınları, eski aşklarından yazdıkları şarkı sözleriyle öç alıyor.

23.04.2012 06:03  Güncelleme: 07:31

İnsanların çoğu sevgilisinden ayrıldıktan sonra; onun hoşuna gitmeyecek şeyleri yapmak ya da bir şekilde ondan intikam almak ister. İşte bu noktada intikam işine belki de en uygun mesleklerden biri ünlü bir şarkıcı olmak.

Ünlüler dünyasında ayrılık çok zor iş! İmajlarını korumak için ayrılmalarına neden olan şeyleri anlatamayan ve kendileri hakkındaki gizli bilgilerin gazete sayfalarına dökülmesinden korkan ünlüler, çoğu zaman çareyi şarkılarda buluyor. Şarkı sözlerinin içine gizledikleri iğneleyici laflarla öclerini alan şarkıcılar sadece Türkiye'de değil dünyanın heryerinde bunu yapıyor.

"BENİ ÇİĞNEYİP TÜKÜRDÜN"

Mesela Adele, ayrıldığı sevgilisi Slinky Sunbeam'e karşı hislerini '21' isimli şarkısında anlattı. "Senin asla tanıyamadığım bir kısmın vardı. Söylediklerin asla gerçekleşmiyordu" diyen Adele gibi Katy Perry de boşanma arifesinde olduğu eşi Russell Brand'den 'Part Of Me' şarkısıyla öç aldı.

"Beni çiğnedin, sonra tükürdün, sanki ağzında zehir varmış gibi. Işığımı aldın, beni kuruttun" diyen Perry dışında şarkıyla öç alan diğer bir isim de Taylor Swift. Swift kendisini terk eden Jake Gyllenhaal'dan 'But All You Are Is Mean' isimli şarkısında "Gelecek yıllarda senin bir şey yapmadığını, futbol maçlarından bahsedip bol bol içtiğini ve benden bahsettiğini duyacağım" diyor.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin İntikam İçin Şarkı Sözü Yazıyorlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement