İşletmeci Umut Evirgen ve Alina Boz, Aşklarını İlan Etti - Son Dakika
Magazin

İşletmeci Umut Evirgen ve Alina Boz, Aşklarını İlan Etti

İşletmeci Umut Evirgen ve Alina Boz, Aşklarını İlan Etti

Çapkınlıklarıyla gündemden düşmeyen İşletmeci Umut Evirgen, son olarak Mithat Can Özer ile dört yıllık ilişkisi biten Alina Boz'u takibe alması ve fotoğraflarına yorum yapmasıyla gündeme gelmişti. Evirgen ve Boz, geçtiğimiz günlerde ise bir mekanda takipçilerine yakalanmış ve ünlü isimlerin aşk yaşadığı konuşulmaya başlanmıştı. İkiliden beklenen hamle, sonunda geldi. Evirgen, Boz'u sırtına aldığı bir karesini 60.9 bin takipçisi bulunan sosyal medya sayfasından paylaştı. Aşklarını ilan eden Umut ile Alina'nın gönderisine 3 bine yakın beğeni gelirken, ünlü çiftin pozu sosyal medyada gündem oldu.

26.07.2023 08:07

Çapkınlıklarıyla gündemden düşmeyen İşletmeci Umut Evirgen, son olarak Mithat Can Özer ile dört yıllık ilişkisi biten Alina Boz'u takibe alması ve fotoğraflarına yorum yapmasıyla gündeme gelmişti.

Evirgen ve Boz, geçtiğimiz günlerde ise bir mekanda takipçilerine yakalanmış ve ünlü isimlerin aşk yaşadığı konuşulmaya başlanmıştı.

Alina Boz dört yıllık aşkını çabuk unuttu Umut Evirgen ile aşklarını ilan ettiler

AŞKLARINI İLAN ETTİLER

İkiliden beklenen hamle, sonunda geldi. Evirgen, Boz'u sırtına aldığı bir karesini 60.9 bin takipçisi bulunan sosyal medya sayfasından paylaştı.

Aşklarını ilan eden Umut ile Alina'nın gönderisine 3 bine yakın beğeni gelirken, ünlü çiftin pozu sosyal medyada gündem oldu.

Kaynak: Magazinkolik

Son Dakika Magazin İşletmeci Umut Evirgen ve Alina Boz, Aşklarını İlan Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement