İşte O Çok Konuşulan Aşkın Fotoğrafı - Son Dakika
Magazin

İşte O Çok Konuşulan Aşkın Fotoğrafı

İşte O Çok Konuşulan Aşkın Fotoğrafı

Tuba Ünsal ile gazeteci Mirgün Cabas ilk kez birlikte görüntülendi. Kaçış yolu bulamayan çift, gülerek teslim oldu!

12.04.2012 06:03  Güncelleme: 09:10

Uzun süredir gazetecilere farklı mekanlarda yakalanan ancak her defasında herhangi bir kare fotoğraf çeklemeden mekandan kaçmayı başaran Mirgün Cabas ve Tuba Ünsal, bu sefer objektiflerden kaçamadı.

İlişkileri iki hafta önce net bir şekilde deşifre olan Tuba Ünsal ve Mirgün Cabas çiftinin gazetecilerle oynadığı köşe kapmaca oyunu önceki akşam bir kare fotoğrafla noktalandı.

Magazin muhabirlerinin objektiflerine takılan aşıklar, geçen hafta ilk kez Cem Yılmaz'ın gösterisini izlemek için TİM'e gitmiş, kapıda gazetecilerin beklediğini öğrenince görevlilerin yardımıyla otoparktan kaçmışlardı.

BU SEFER ETİLER'DE SOBELENDİLER

Daha önce Cem Yılmaz'ın gösterisinde farkedilen Cabas ve Ünsal çifti bu sefer de Bebek ve Etiler'de zaman geçirdiler. Etiler'de gezerlerken bir anda karşılarında gazetecileri gören çift ilk başta kafalarını çevirerek saklanmaya çalışsa da daha sonra yaptıklarının bir anlamı olmadığını anlayınca çift yelkenleri suya indirdi ve gülmeye başladı.

Bu arada çiftin önceki akşamki ilk durağı Bebek'teki Happily Ever After isimli mekandı. Burada yemek yiyen ikili, gazetecileri atlatmayı başardı, ancak Etiler'deki başka bir mekanda yakayı ele verdiler. Görüntülenen ikili bu kez gülerek poz verdi.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin İşte O Çok Konuşulan Aşkın Fotoğrafı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement