Ivana Sert, Sevgilisiyle Gittiği Mekanda Oğlunu Unuttu - Son Dakika
Magazin

Ivana Sert, Sevgilisiyle Gittiği Mekanda Oğlunu Unuttu

Ivana Sert, Sevgilisiyle Gittiği Mekanda Oğlunu Unuttu

Ünlü modacı, Yurdal Sert'ten olan oğlu Ateş'i önceki akşam yeni sevgilisi Can Çelebi ile tanıştırdı. Sert, çıkışta hızla arabasına binerken oğlunu mekanda unuttu.

27.05.2015 12:11  Güncelleme: 12:15

Ivana Sert Yurdal Sert'ten olan oğlu Ateş'i önceki akşam yeni sevgilisi Can Çelebi ile bir yemekte tanıştırdı. Sert, mekan çıkışında sorulara yanıt vermemek için koşar adım araca yönelirken oğlu Ateş'i unuttu. Ivana Sert'in eski eşi Yurdal Sert'in bu duruma ne diyeceği de merak konusu oldu.

SEVGİLİSİYLE İYİ ANLAŞTI

Etiler'de geç saatlere kadar sevgilisi ve oğluyla vakit geçiren Ivana Sert çıkışta soruları yanıtsız bıraktı. Ivana Sert bir ara lavaboya gidince oğlu Ateş ile sevgilisi Can Çelebi'nin yakınlığı gözlerden kaçmadı.

İvana Sert, çıkışta koşar adım araca yönelip ön koltuğa kurulurken, oğlu Ateş'i unuttu. Ateş'i annesinin yanına vale getirdi. Sevgililer yol alırken oğlu Ateş arkadan görünerek mutlu aile pozu verdi.

ESKİ EŞİ NE DİYECEK

Soruları yanıtsız bırakan Sert, geçen aylarda evlilik hazırlığı yaparken ihanet nedeniyle ayrıldığı Sinan Akıman'la da oğlunu tanıştırmıştı. Ancak Sert'in oğlu ve sevgilisiyle verdiği samimi görüntü eski eşi Yurdal Sert'in "Erkeklik gururumu rencide ediyor. Soyadımı kullanmasın" diye dava açmasına neden olmuştu. İvana'nın yeni sevgilisine Yurdal Sert'in ne tepki göstereceği merak konusu oldu.


Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Ivana Sert, Sevgilisiyle Gittiği Mekanda Oğlunu Unuttu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement