Kanal D'nin iddialı dizisi Camdaki Kız'ın ilk fragmanı yayınlandı - Son Dakika
Magazin

Kanal D'nin iddialı dizisi Camdaki Kız'ın ilk fragmanı yayınlandı

Kanal D ekranlarından izleyici ile buluşacak olan Camdaki Kız dizisinin tanıtım fragmanı yayınlandı. Gülseren Budayıcıoğlu'nun romanından uyarlanan iddialı yapımın tanıtım filmi, büyük beğeni topladı.

11.03.2021 00:11  Güncelleme: 00:22

Uzun zamandır izleyici ile buluşması beklenen Kanal D ekranlarının iddialı dizisi Camdaki Kız dizisinin tanıtım fragmanı yayınlandı.

DURU GÜZELLİĞİ DİKKAT ÇEKTİ

Başrolünde Burcu Biricik'in yer aldığı dizinin tanıtım filmi, izleyenler tarafından büyük beğeni ile karşılandı. Burcu Biricik'in cam bir fanus içerisinde görüldüğü fragmanda, ünlü oyuncu duru güzelliği ve masumiyeti ile dikkat çekti.

NALAN KARAKTERİNE HAYAT VERECEK

Gülseren Budayıcıoğlu'nun romanından uyarlanan iddialı yapımda Burcu Biricik, Nalan karakterine hayat verecek. Aşk hikayesini konu alan dizide, Devrim Yakut, Feri Baycu Güler, Feyyaz Şerifoğlu, Hamza Yazıcı, Hande Ataizi, Merve Polat, Nihal Menzil gibi isimler yer alıyor.

Kanal D\'nin iddialı dizisi Camdaki Kız\'ın ilk fragmanı yayınlandı

Son Dakika Magazin Kanal D'nin iddialı dizisi Camdaki Kız'ın ilk fragmanı yayınlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (10)

  • HAKAN: BAKALIM BU SEFER HANGI SACMALIGI NORMALLESTIREREK ONUMUZE KOYCAKLAR. 58 12 Yanıtla
  • bir garip dünya : Zaten aşk dizisi olmasa şaşardım senaryo yazarlar ne hikmetse çoook mutlular sanki hep aşk yazıyorlar siz hiç mi mutsuz olmadınız biraz da mutsuzluk üzerine yazın çünkü dizilerinizi seyredenlerin bir çoğu mutsuz mutlu olanlar sizleri seyretmiyor ne açılar var ne parçalanmış aileler var onları işleyin olmaz hep aşk şunu anlıyorum senaryo yazarlar aşk çocukları olduğu için hep aşkı işlemişler kafanızı bir kaldırın amerikaya çevirin adamlar aşksız film ve dizi çeviriyorlar soluksuz seyrediyoruz 29 8 Yanıtla
  • y. : Türk sinemasında sanki bir gelişmeler var her geçen gün farklı ve güzel yapımlar ortaya çıkıyor. Batı standartlarını neredeyse yakalayıp geçecez bu gidişte sadece dizi süresi ve senaryo kalitesi kaldı... 23 5 Yanıtla
  • BİLAL: #ÜLKEMDE DİZİ İSTEMİYORUM ARTIK. 8 0 Yanıtla
  • Fatma: Yaw bi kere de ask dizisi olmasın be! Mümkünse dizi olmasın!... 6 0 Yanıtla
  • Pınar vatan: Gülseren budaycıoğlu kitap cok iyidi 3 0 Yanıtla
  • Bjk1903: ömrü 6 bölüm tutmaz oyuncu kadrosu çok zayıf 0 2 Yanıtla
  • Jjjj: Sabırsızlıkla bekliyorum 0 0 Yanıtla
  • Ebru : Canın için de mi kacak 0 0 Yanıtla
  • Ebru : Yerlere kadar uzun elbisesi süper o cam in içinde insanlar görüyor mu 0 0 Yanıtla

Advertisement