Karadayı'da Yer Yerinden Oynadı - Son Dakika
Magazin

Karadayı'da Yer Yerinden Oynadı

Karadayı\'da Yer Yerinden Oynadı

Karadayı'da gerçekler ortaya çıktı. Mahir'in Feride'ye gerçek kimliğini açıkladığı sahne izlenme rekoru kırdı.

23.04.2013 18:10  Güncelleme: 18:40

Başrollerini Kenan İmirzalıoğlu ve Bergüzar Korel'in paylaştığı dizi Karadayı 22 Nisan 2013 günü yayınlana 28. bölümüyle her şeyi açıklığa kavuşturdu.

Babası için sahte kimlikle adliyeye giren ve sonrasında birçok düğümü çözen Mahir Kara'nın sahte ismi Salih İpek olduğu öğrenildi.

SOSYAL MEDYADA "MAHİR KARA" FIRTINASI

Duyguların tavan yaptığı bir bölümü geride bırakan dizi, sosyal medyada da Türkiye'nin gündemindeydi. #mahirkara etiketi Twitter Türkiye TT listesine girdi. Bölüm etiketi #itirafediyorum etiketine izleyenler yoğun ilgi gösterdi.

MAHİR İÇİN ÇEMBER DARALDI

Salih'in Mahir olduğunu Necdet'in anlamasıyla her şey bir anda değişti. Önce Turgut ve Mehmet Saim Bey bu gerçeği öğrendi ve Feride'nin de bunu anlaması için plan yaptı. Sonrasında Mahir Kara'nın dava için tanık sıfatıyla polis zoruyla getirtilmesi kararı çıkınca Mahir'in artık itiraftan başka şansı kalmadı.

UNUTULMAYACAK BİR İTİRAF

Ve beklenen an geldi çattı. Önce Mahir Feride'ye evlenme teklif etti. Daha sonrasında da Feride'ye aylardır sakladığı gerçek kimliğini açıkladı... Bu ikili uzun yıllar televizyon izleyicilerin hafızalarından kazınmayacak bir son sahne yaşattı.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Karadayı'da Yer Yerinden Oynadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement