Kavga Etmedim Osman Nejat'ı Uyuttum - Son Dakika
Magazin

Kavga Etmedim Osman Nejat'ı Uyuttum

Kavga Etmedim Osman Nejat\'ı Uyuttum

Önceki gün, rol aldığı 'Sultan' dizisinin çekimlerini tamamlayıp İstanbul'a dönünce evde bulamadığı sevgilisi Tolga Karaçelik'i Beyoğlu'nda arkadaşlarıyla....

28.08.2012 06:03

Önceki gün, rol aldığı 'Sultan' dizisinin çekimlerini tamamlayıp İstanbul'a dönünce evde bulamadığı sevgilisi Tolga Karaçelik'i Beyoğlu'nda arkadaşlarıyla eğlenirken bastığı ve sokakta kavgaya tutuştuğu iddia edilen Nurgül Yeşilçay, çıkan haberlere isyan etti.

"İLİŞKİMİZ İYİ GİDİYOR"

Yeşilçay, 'Bu kadar da olmaz!' başlığıyla gönderdiği açıklamada konunun iç yüzünü anlattı: "Bir hafta önce 'Sultan'ın Diyarbakır çekimlerini tamamlayarak İstanbul'a döndüm. O gece üç çift olarak eğlenmek için gittiğimiz mekandan oğlum Nejat'ı uyutmak için erken ayrıldım. Yıllardır, İstanbul'da olduğum sürece oğlumu her zaman ben uyuturum. Tolga arkadaşlarımızın yanında biraz daha kaldı. Sonra hep beraber eve geldiler. Mekanda Tolga ile herhangi bir kavgamız, tartışmamız olmadı. Arabamı da alkol aldığımız için otoparkta bıraktık." Ünlü oyuncu; iyi giden, mutlu bir beraberlikleri olduğunu ve çıkan yalan haberlerin kendilerini son derece rahatsız ettiğini de belirtti.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Kavga Etmedim Osman Nejat'ı Uyuttum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement