Kenan İmirzalıoğlu, Sinem'le Aşk Yaşadığı Dedikodularına Sert Çıktı - Son Dakika
Magazin

Kenan İmirzalıoğlu, Sinem'le Aşk Yaşadığı Dedikodularına Sert Çıktı

Kenan İmirzalıoğlu, Sinem\'le Aşk Yaşadığı Dedikodularına Sert Çıktı

Sinem Kobal'la temmuz ayında evleneceği konuşulan ünlü oyuncu, konuyla ilgili soru soran gazetecilere, "Gözünüzden haber uydurup bana soru sormayın!" dedi.

02.05.2015 09:31  Güncelleme: 09:35

Sinem Kobal'la temmuz ayında yurtdışında evleneceği konuşulan Kenan İmirzalıoğlu önceki gece Cihangir'deki bir mekandaydı.

"SOKAKTA DEĞİL BAŞKA YERDE KONUŞURUZ"

Başrolünü oynadığı Karadayı ekibinden Uluç Bayraktar, Rıza Kocaoğlu ve Cem Karcı'yla mekan önünde sohbet eden oyuncu, muhabirleri görünce, "Sokak değil, başka bir ortamda, galada falan konuşuruz." dedi.

"GÖZÜNÜZDEN HABER UYDURMAYIN"

Gazetecilerin, "Sizden çıkan haberlerin doğru olup olmadığını nasıl öğreneceğiz?" sorusuna, "Gözünüzden haber uydurup da gelip bana sormayın. Siz çıkarıyorsunuz her şeyi! Ne sorarsanız sorun konuşmayacağım." dedi.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Kenan İmirzalıoğlu, Sinem'le Aşk Yaşadığı Dedikodularına Sert Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • Laz uşağı: Senin kadar adi kibirli bir insan tanımadım kenan 8 16 Yanıtla
  • kral: Çakma delikanli 5 16 Yanıtla
  • LoooOoo: Zibidi 0 10 Yanıtla
  • ......: Kenan den gezi parkinda ulkeni patirmak icin basil ugrastigini gorduk herne olursa olsn sizin yaptignizi normal vatandas yapmz....insanlarn gercek yuzu mum sonene kadardir bunu buraya on numara took bilmem Guzel oyuncu yazanlara yaziyorum ya arastirmiyosunz cahillikten yada sizde gezi parkcisini hukumet ne olursa olsun sandiktir cevap ulkeyi bogmak dusmanliktr o ulkeye zaradr emek yiyosun bu ulkeden gorun bunlari alooooo 4 4 Yanıtla
  • Bir kadin: Kiskanmayin adamlar,, hepinizi toplasak bu adamin yaninda sifir kalirsiniz. Hastasiyiz kenanin! 3 4 Yanıtla
  • emir: yani uh gazaticiler 3 4 Yanıtla

Advertisement