Kendisi Ayrıldı, Kardeşi Nişanlandı - Son Dakika
Magazin

Kendisi Ayrıldı, Kardeşi Nişanlandı

Kendisi Ayrıldı, Kardeşi Nişanlandı

Sevgilisinden ayrılan ünlü yıldız Britney Spears, kardeşini nişanladı.

04.03.2013 21:09  Güncelleme: 21:44

Bir süre önce nişanlısı Jason Trawick'ten ayrılan Britney Spears önceki gün, kız kardeşi Jamie Lynn Spears'ın nişanındaydı.

Britney, kız kardeşinin üç yıllık sevgilisi Jamie Watson'la nişanlanmasına çok sevindiğini belirtirken kardeşi nişan fotoğrafını Instagram'dan takipçileriyle paylaştı.

Bir süre önce nişanlısı Jason Trawick'ten ayrılan Britney Spears, önceki gün, kız kardeşi Jamie Lynn Spears'ın nişanındaydı. Britney, kız kardeşinin üç yıllık sevgilisi Jamie Watson'la nişanlanmasına çok sevindiğini belirtirken kardeşi nişan fotoğrafını Instagram'dan takipçileriyle paylaştı.

OĞULLARI İLE ZAMAN GEÇİRMEYE BAYILIYOR

Pop prensesi Britney Spears, geçtiğimiz gün Kaliforniya'nın Santa Barbara sahilinde oğulları Sean Preston (7) ve Jayden (6) ile keyifli saatler geçirdi.

'Scream&Shout' isimli şarkısıyla dünya müzik listelerini sallayan Spears, geçtiğimiz günlerde koyu renge boyattığı saçları ve fit görünümüyle bunalımlı yıllarını geride bıraktığını kanıtlar gibiydi.

Sahildeki kalabalığa rağmen rahat tavırları ve neşeli haliyle çocuklarıyla deniz ve kumun keyfini çıkaran Spears sportif tarzıyla da dikkat çekti. Oğullarını kuma gömen Spears kendisini görüntüleyen magazin muhabirlerine karşı oldukça güleryüzlüydü.

Güzel şarkıcının giydiği t-shirtteki ironik '26' rakamı ise Spears'ın saçlarını kazıtıp, kendisini görüntülemek isteyen magazincileri şemsiye ile dövdüğü yıldaki yaşını hatırlattı.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Kendisi Ayrıldı, Kardeşi Nişanlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement