Kerem Bürsin'den ayrı kalamayan Hande Erçel'in daveti hayranlarını heyecanlandırdı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Kerem Bürsin'den ayrı kalamayan Hande Erçel'in daveti hayranlarını heyecanlandırdı

Kerem Bürsin\'den ayrı kalamayan Hande Erçel\'in daveti hayranlarını heyecanlandırdı
13.04.2021 16:33  Güncelleme: 16:56

Sen Çal Kapımı dizisindeki rol arkadaşı Kerem Bürsin ile adı aşk dedikodularına karışan Hande Erçel, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla dikkatleri üzerine topladı. Spor salonunda kahve içen Erçel, Bürsin'i de davet edince takipçilerini heyecanlandırdı.

Instagram hesabında 20 milyon takipçi sayısına ulaşan Hande Erçel, sosyal medya paylaşımları ve özel hayatıyla gündemden düşmüyor. Erçel, son olarak spor salonunda yaptığı bir paylaşımla çok konuşuldu.

SPOR SALONUNDAN SESLENDİ

Sosyal medyayı oldukça aktif kullanan Hande Erçel, son paylaşımında ise aynı dizide başrolü paylaştığı Kerem Bürsin'e seslendi ve kahveye davet etti. Sıfır makyajlı haliyle spor salonundan paylaşım yapan güzel oyuncu, adının aşk dedikodularına karıştığı Bürsin'i etiketleyerek "Kahve gelmiş haberin var mı?" notunu yazdı.

Hande Erçel'in bu paylaşımını gören takipçileri "Kerem'den uzak kalamayınca kahveye davet etmiş" yorumunu yaptı.

Partneri Kerem Bürsin'den ayrı kalamayan Hande Erçel, bu sefer de spor salonundan çağrı da bulundu

PAHALI EV KIYAFETLERİYLE DİKKAT ÇEKMİŞTİ

Attığı her adımla adından söz ettirmeyi başaran Hande Erçel, önceki günlerde pahalı ev kombiniyle dikkat çekmişti. Ayna karşısında çiçekler içinde bir fotoğraf paylaşan Erçel'in üzerindekilerin fiyatı dikkat çekti. Hande'nin giydiği hırka, bluz ve şortun değeri 1167 TL. (Hırka fiyatı 529 TL, bluz fiyatı 339 TL, şort fiyatı ise 299 TL)

Son Dakika Kafkasya Kerem Bürsin'den ayrı kalamayan Hande Erçel'in daveti hayranlarını heyecanlandırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • Emre Emre :
    Ülkenin z kuşağı dedikleri gençleri bu ve bunun gibiler ahlaksızlaştırıyor işte. Çocuklarınızı bunlardan uzak tutun. Aile yapınızı koruyun. Oynadıkları dizileri izlemeyin. Sonra iş işten geçer. Türk aile yapısını mahvettiler tiktokla saçma sapan dizilerle 25 5 Yanıtla
  • Kayserili Kayserili :
    Bunlar başka ülkelerin ülkemizin gençlerini yoldan, dininden, milliyetçiliğinden uzaklaştırmak için kullanılan piyonlardır. 16 2 Yanıtla
  • burhan burhan:
    Her şey sahte.. 13 1 Yanıtla
  • Gazligiller Gazligiller:
    Hande hanim bir Karar ver artik 4 0 Yanıtla
  • Hande Hande:
    Aaa ben Hande ercelin hayranıyım onu çok seviyorum 1 2 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement