Şarkıcı Keremcem'den eski eşiyle ilgili olay itiraf: Şaka yollu bir evlilik teklifiydi - Son Dakika
Magazin

Şarkıcı Keremcem'den eski eşiyle ilgili olay itiraf: Şaka yollu bir evlilik teklifiydi

Şarkıcı Keremcem\'den eski eşiyle ilgili olay itiraf: Şaka yollu bir evlilik teklifiydi

Ünlü şarkıcı Keremcem, YouTube'da yayınlanan 'Dur Bi Dinle' serisine konuk oldu. Keremcem, aşıklar şehri Paris'te mutluluğa 'evet' deyip bir yıl sonra boşandığı Seda Güven'le evliliği hakkında dikkat çeken bir itirafta bulundu.

12.08.2022 20:33  Güncelleme: 22:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

2014 yılında nikah masasına oturduğu Seda Güven'den 2015'te boşanan Keremcem, ünlü oyuncu ile evliliği hakkında çarpıcı bir itirafta buludu.

"ŞAKA YOLLU BİR EVLİLİK TEKLİFİYDİ"

Keremcem, "Biraz şaka yollu bir evlilik teklifiydi. Seda bildiği için sorun değil. Mutlu, tatlı bir evliliği var evladıyla. Aydın Boysan'ın 93'üncü doğum günündeydik, Seden Gürel de vardı. Seden, 'Annenin bana hediye ettiği yüzük var. Evlenme teklif edeceksen olursan bende' dedi ve çıkardı. Ben de aldım, diz çöktüm, Seda ağlamaya başladı. O anda, 'Tamam böyle bir şey planlamıyordum ama şimdi değilse ne zaman?' diye düşündüm" ifadelerini kullandı.

"BAZEN EVLİLİK OLMUYOR"

Sözlerini sürdüren Keremcem, "Seda ile iki yıldır birlikteydik. Öyle evlendik biz. İlginçti, yakın arkadaşlarım biliyor bunu. Seden Gürel'in yaptığı şakayla başladı, benim yaptığım şakayla devam etti. Sonra ciddiye döndü. Paris'e gittik, evlendik. Mutluyduk, her şey yolundaydı ama evlilik bazen olmuyor" şeklinde konuştu.

Şarkıcı Keremcem'den eski eşiyle ilgili olay itiraf: Bazen evlilik olmuyor
Kaynak: Snob Magazin

Son Dakika Magazin Şarkıcı Keremcem'den eski eşiyle ilgili olay itiraf: Şaka yollu bir evlilik teklifiydi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement