Kıraç Silifke'de Hayranlarını Coşturdu - Son Dakika
Magazin

Kıraç Silifke'de Hayranlarını Coşturdu

Kıraç Silifke\'de Hayranlarını Coşturdu

Silifke'de 40. Uluslararası Silifke Kültür Haftası etkinlikleri kapsamında sahneye çıkan ünlü sanatçı Kıraç, hayranlarını coşturdu.

27.05.2013 09:55  Güncelleme: 10:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin Silifke'de 40.'sı "Mavi Akdeniz Yılı" sloganıyla kutlanan Uluslararası Silifke Kültür Haftası etkinlikleri kapsamında sahneye çıkan ünlü sanatçı Kıraç, hayranlarını coşturdu.

Silifke Belediyesi tarafından Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü önünde kurulan sahnede binlerce hayranının karşısına çıkan Kıraç, söylediği bir birinden güzel parçalarla hayranlarına unutulmaz bir konser verdi.

Sanatçıya daha yakın olmak isteyen hayranları sahne ile konser alanı arasında kurulan barikatı aşarak gerek fotoğraf makineleriyle gerekse cep telefonlarıyla görüntü çekmek için büyük bir uğraş verdi. Hiçbir taşkınlığın olmadığı konserde Kıraç hayranları güzel bir gece yaşadı.

Konser arasında sahneye gelen Silifke Kaymakamı Fatih Damatlar ve Belediye Başkanı Bayram Ali Öngel, gecenin sunucusu Gaye Kaya ile birlikte sanatçıya plaket ve teşekkür belgesi verdi.

Başkan Öngel ve sunucu Gaye Kaya'ya teşekkür eden Kıraç, konserine kaldığı yerden devam edip hayranlarını gecenin geç saatine kadar coşturdu. Havanın sıcak olmasına ve konserin ilerleyen saatlerinde terlemesine karşın bundan hiç şikayetçi olmayan Kıraç, Silifke'de kendisine gösterilen ilgiden son derece memnun olduğunu belirtip, önemli olanın kendisi için hayranlarının güzel anlar yaşaması olduğunu söyledi.

Hayranlarının yoğun alkış temposuyla sahneye çıkan ve büyük ilgi gören Kıraç, kendisini Silifke'ye davet eden Başkan Öngel ve programın sunuculuğunu yapan Gaye Kaya'ya teşekkür edip yine hayranlarının yoğun alkışlarıyla sahneden ayrıldı. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Magazin Kıraç Silifke'de Hayranlarını Coşturdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement