Kısa Süre Önce Boşanan Tolga Karel Yeniden Evleniyor! - Son Dakika
Magazin

Kısa Süre Önce Boşanan Tolga Karel Yeniden Evleniyor!

Sevgilisiyle nişan yüzüklerini takan Tolga Karel, önceki akşam Nişantaşı'nda görüntülendi. Karel, henüz öğrenci olan Amerikalı sevgilisine 20 bin dolarlık yüzük aldı.

07.01.2016 10:16  Güncelleme: 10:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Geçtiğimiz eylül ayında Günay Musayeva'dan anlaşmalı olarak boşanan Karel, yeniden evlilik yolunda ilk adımı attığını belirtti.

KISA SÜRE ÖNCE BOŞANMIŞTI

6 aydır birlikte olduğu Amerikalı kız arkadaşına yılbaşı gecesi evlenme teklifi ettiğini söyleyen Karel, mayıs ayında evleneceklerini açıkladı. Oyuncu, "Survivor" yarışmasından dolayı Dominik'in kendinde özel bir yeri olduğu belirterek "Düğünü Dominik'te yapacağım" dedi.

20 BİN DOLARLIK YÜZÜK ALDI

Henüz öğrenci olan Amerikalı sevgilisine 20 bin dolarlık yüzük aldığı konuşulan Karel, yüzüğü soran gazetecilere "Evet öyle bir ufak girdi" dedi.

"OĞLUMLA GÖRÜŞÜYORUM"

Tolga Karel, oğlu Cihangir'i görmek istemediği yönde çıkan haberlerle ilgili, "Oğlum benim canım. Kız arkadaşıma da söyledim. Bana 'Ne zaman istersen o da benim oğlum olabilir. Amerika'da bizimle yaşayabilir' dedi. Gelince oğlumu gördüm. Bu tarz söylentiler beni üzüyor" diye konuştu.

Kısa Süre Önce Boşanan Tolga Karel Yeniden Evleniyor!

Son Dakika Magazin Kısa Süre Önce Boşanan Tolga Karel Yeniden Evleniyor! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (11)

  • simge: Ne kadar güzel bi kız su gibi.Tolga inşallah akıllanmıştır.Bida çapkınlık yapmaz. 7 1 Yanıtla
    simge: Hadi canım .Görünen köy klavuz istemez.Kıskanma Tolganın yakışıklılığına laf mı söyledik.Allah mesut etsin. 0 0
  • ..: adam en azından evleniyor 5 0 Yanıtla
  • avcı: eski karısı güzeldi 2 3 Yanıtla
  • Dogrusu: 20 bin dolarlik yuzuk. Ulan uc gundur binbesyuzlira borc ariyom bulsam hayatim degiscek tefeci bile bulamadim. 3 2 Yanıtla
    Akşam Olsada eve gitsek: Hayata kimseye yardım etmedinmi hiçmi eşin dostun akraban ypk yada sürekli bu haldesin inşallah bulursun bazen dostlar yakınları kaybolur 2 0
  • Akşam Olsada eve gitsek: 20 bin TL fazla eder kaz gelecek yerken tavuk esirgenmezmiş 1 0 Yanıtla
  • artık herşey putin,e inat mı oluyor yaaaaa?: Halkımız düşünmeyi,dinlemeyi,konuşmayı sevmiyor,çünkü zamanında(çocukluk yıllarında) bunları öğrenememiş.1 kaç kelimeyle,sert bakışlarla,suratlarını asarak,kaşlarını çatarak,kasılarak,el kol hareketleriyle,azarlayarak/tersleyerek,göz kaş işaretleriyle(mimiklerle),ezilerek buzülerek(artistlere õzenerek)hayatlarını sürdürmektedir.Halbuki çok kelimeler kullanarak,guzel,kibar,sakin,net,güler yuzle konuşabilmenin1SANATolduğunu,insanı güzelleştirdiğini,sevecen yaptığını bilseler/öğrenebilseler,herşey 0 1 Yanıtla
  • dandini: Insallah mutly olursun 0 0 Yanıtla
  • Nihat: Bu da hep yabanci es aliyo 0 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement