Kıvanç Talu'nun reklam sektöründe yatırım yapacağız dediği paralarla yurt dışına kaçtığı ortaya çıktı - Son Dakika
Magazin

Kıvanç Talu'nun reklam sektöründe yatırım yapacağız dediği paralarla yurt dışına kaçtığı ortaya çıktı

Kıvanç Talu\'nun reklam sektöründe yatırım yapacağız dediği paralarla yurt dışına kaçtığı ortaya çıktı

Defne Samyeli'nin eski eşi Eren Talu ile akrabalığı olan Kıvanç Talu'nun, eşi Beril Talu ile birlikte topladığı paralarla yurt dışına kaçtığı ve mağdurların sayısının arttığı ortaya çıktı. Kıvanç Talu, konuyla ilgili olarak sosyal medya hesabından 31 Ekim günü saat 00:00'da açıklama yapacağını duyurdu.

20.10.2023 20:06  Güncelleme: 20:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

DurakMedya'dan Mustafa Barış Durak'ın özel haberine göre Kıvanç Talu, ünlüler ile akraba çıktı.

Defne Samyeli'nin eski eşi Eren Talu ile akrabalığı olan Kıvanç Talu arkasında bir çok soru işareti ile sırra kadem bastı. "Var Böyle Tipler" ile tanınan Kıvanç Talu ile eşi Beril Talu'nun "reklam sektöründe yatırım yapacağız" diye topladığı paralar ile yurt dışına kaçmasının ardından yeni ayrıntılar da gün yüzüne çıkmaya başladı.

Mağdurların her gün arttığı öğrenilirken konuyla ilgili olarak bir açıklama yapacağını açıklayan Kıvanç Talu ise 31 Ekim günü saat 00: 00 da tüm sorulara sosyal medya hesabından cevap vereceğini söyledi. Öte yandan Kıvanç Talu'nun 2018 de Beril Talu ile evlendiği öğrenildi.

Kaynak: Magazinkolik

Son Dakika Magazin Kıvanç Talu'nun reklam sektöründe yatırım yapacağız dediği paralarla yurt dışına kaçtığı ortaya çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement