Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat Netflix filmi için tekrar bir arada - Son Dakika
Magazin

Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat Netflix filmi için tekrar bir arada

Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat Netflix filmi için tekrar bir arada

Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat'in başrolünde yer aldığı 'İstanbul İçin Son Çağrı' adlı Netflix filmi için fragman yayınlandı. Filmde, Mehmet ve Serin adlı karakterlerin yasak aşk hikayesi anlatılıyor.

17.10.2023 19:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'nin televizyonlarının en popüler işi nedir desek birçoğumuz muhtemelen ilk 3'te Aşk-ı Memnu'yu söyler. Halit Ziya Uşaklıgil'in ölümsüz romanından uyarlanan dizinin iki başrolü Behlül ile Bihter'i canlandıran Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat'in yıllar sonra tekrar rol arkadaşı olduğu Netflix filminin ilk fragmanı yayınlandı.

Netflix'in yeni Türk filmi 'İstanbul İçin Son Çağrı' fragmanı:

Filmde Kıvanç Tatlıtuğ'un canlandırdığı Mehmet ve Beren Saat'in canlandırdığı Serin havaalanında tesadüfen karşılaşıyorlar. Ne gariptir ki vardıkları yer de aynı: New York. İkili New York'ta heyecan dolu ve unutulmaz bir gece yaşıyorlar.

Ancak bir sorun var: Serin de Mehmet de başka insanlarla hali hazırda evliler. Dolayısıyla birbiriyle harika anlaşan ve çok eğlenceli zaman geçiren bu iki insanın çözmesi gereken büyük sorunlar var.

Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat'in yine bir yasak aşk hikayesinde başrol oynamaları kaderin cilvesi diyebiliriz herhalde. Film, 24 Kasım'da Netflix abonesi olan herkes için yayınlanacak.

Sinema severler buraya! İşte Netflix'te izleyebileceğiniz en iyi Türk dizileri!

Siz ne düşünüyorsunuz? Sosyal medyada kullanıcılar, Netflix'in ülkemizde yaptığı işlerin neredeyse hepsinin aşk hikayesi olmasından şikayetçiler. Düşüncelerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı lütfen unutmayın.

Kaynak: Shiftdelete

Son Dakika Magazin Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat Netflix filmi için tekrar bir arada - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement