Kubat’ "İnce İnce" Albümüyle Çok Yakında - Son Dakika
Magazin

Kubat’ "İnce İnce" Albümüyle Çok Yakında

Kubat’ "İnce İnce" Albümüyle Çok Yakında

Albümünde Aşık Mahzuni Şerif'i Andı.

04.06.2010 20:32  Güncelleme: 20:38

Farklı yorumu ve tarzıyla müzik severlerin beğenisini toplayan Kubat, önceki albümlerinde olduğu gibi, hem etnik müziğe yeni eserler kazandırmak, hem de türküleri 7'den 70'e günün sounduna uyarlayarak, olabildiğince geniş kitlelere yaymak amacıyla, yarısı yeni bestelerden, diğer yarısı da gün yüzüne çıkmamış anonim türkülerden oluşan "İnce İnce" adını verdiği yeni albümüyle10 Haziran'da müzik marketlerde yerini alacak.

Albümde "Asrın Ozanı" olarak nitelendirilen Aşık Mahzuni Şerif'in orijinal sesi ile başlayan ve ardından Kubat'ın yorumuyla devam eden "Bilmem Söylesem mi" adlı türkü ile ilgili Kubat; "Ozanlar ozanı Aşık Mahzuni Şerif'in sesiyle aynı albümde buluşmak benim için çok önemli. Yıllardır istediğim, hayalini kurduğum bu birlikteliği bu albümde yakaladık. Kendisini saygıyla anıyorum" dedi..

Yapımcılığını Seyhan Müzik'in, müzik direktörlüğünü İsmail Derker'in, aranjeleri de Mehmethan Dişbudak'ın üstlendiği 8. Albümü "İnce İnce" nin prodüktörlüğünü sanatçının kendisi yaptı.

Albüm fotoğrafları Zeynel Abidin Ağgül tarafından çekilen sanatçı, ilk klibini albümün gözbebeği dediği "İnce İnce" adlı şarkıya önümüzdeki günlerde çekecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Magazin Kubat’ 'İnce İnce' Albümüyle Çok Yakında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement