Kürşat Başar Hayallerini Gerçekleştirdi - Son Dakika
Magazin

Kürşat Başar Hayallerini Gerçekleştirdi

Kürşat Başar Hayallerini Gerçekleştirdi

''Keşke Burada Olsaydın'' adını taşıyan caz albümü ile müzik severlerle buluşan ünlü gazeteci –yazar Kürşat Başar, Hayat Müzik Platformu'nda Ahmet Erten'in sorularını yanıtladı.

11.06.2012 13:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başar, içindeki müzik tutkusunu geniş kitlelerle buluşturduğu proje için '' Aslında benim için çok eski bir hayaldi bu. Ama yazık ki zaman bulamadığım için istediğimi yapamamıştım. Müzik ciddi bir iş. Birlikte çaldığım müzisyenler de çok değerli isimler. Onlarla birlikte çalmak, kafamdaki müzikal fikirleri hayata geçirmek ve tabii sahnede o an'ın ruhuyla istediğimi yapabilmek inanılmaz bir şey.'' İfadelerini kullandı.

Ahmet Erten'in '' -Albümün kısa sürede büyük ilgi gördüğü gerçeği ve sizin hayatınızda müziğin yerini düşünürsek şimdiden ikinci bir Kürşat Başar albümü planı olup olmadığını sorabilir miyiz?'' sorusu üzerine ise ünlü gazeteci yazar Kürşat Başar '' Doğrusu bunu düşünmemiştim ama şu anki duruma bakarak ikinci bir albüm de geliyor diyebilirim. Son anda albümü duyup "ben neden söylemiyorum," diyen çok değerli isimler var. Benim bu albüme sıkıştıramadığım ama çok sevdiğim şarkılar var. Yakında bununla ilgili çalışmaya da başlıyoruz.'' Şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Magazin Kürşat Başar Hayallerini Gerçekleştirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement