Kurtlar Vadisi'nin Memati'si Gürkan Uygun iddialı proje ile dönüyor - Son Dakika
Magazin

Kurtlar Vadisi'nin Memati'si Gürkan Uygun iddialı proje ile dönüyor

Kurtlar Vadisi\'nin Memati\'si Gürkan Uygun iddialı proje ile dönüyor

Türk televizyon tarihine damga vuran Kurtlar Vadisi dizisinde canlandırdığı Memati rolü ile hafızalarda yer eden ünlü oyuncu Gürkan Uygun, yeni sezonun en merak edilen projelerinin başında gelen iddialı dizi Şehrazad'la ekranlara dönüş yapmaya hazırlanıyor.

06.03.2024 21:53  Güncelleme: 21:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başrollerini Oktay Kaynarca, Özgü Namal, Necati Şaşmaz gibi isimlerin paylaştığı Kurtlar Vadisi dizisinde Memati karakterine hayat veren ünlü oyuncu Gürkan Uygun ekranlara geri dönüyor.

ŞEHRAZAD'LA DÖNÜYOR

Yeni sezonun en merak edilen projelerinin başında gelen iddialı dizi Şehrazad'la ekrana dönüş hazırlığı yapan Gürkan Uygun'un Şehrazad'ın babası Kürşat'a hayat vereceği öğrenildi.

Kurtlar Vadisi'nin Memati'si Gürkan Uygun iddialı proje ile dönüyor

DİZİNİN KONUSU

Yönetmen koltuğunda Emre Kabakuşak'ın oturacağı Şehrazad'ın hikâyesi ve senaryosu başarılı kalem Eda Tezcan imzası taşıyor. Yörük kızı Canfeza ile komiser Celal'in Pamukkale'nin büyülü coğrafyasında başlayıp İstanbul'da Asaf bey konağına uzanan imkansız aşkının masalını ekrana taşıyacak dizinin başrol kadın yıldızının kim olacağı ise büyük bir merakla bekleniyor.

Son Dakika Magazin Kurtlar Vadisi'nin Memati'si Gürkan Uygun iddialı proje ile dönüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Halil İbrahim Tüfekçi: Halen Kurtlar vadisi diyorsunuz.Adam Kurtlar Vadisinden sonra kaç tane rolde oynadı.Kurtlar Vadisi bitti.Hee tabi ki isterim başlasın seyredelim. 25 7 Yanıtla

Advertisement