Kutsi, Beyaz'a Şaka Yaptı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Kutsi, Beyaz'a Şaka Yaptı

Kutsi, Beyaz\'a Şaka Yaptı
17.04.2010 01:17

Beyaz Show'un bu haftaki konuğu ünlü şarkıcı Hande Yener, Kutsi ve Kanal D'nin ilgiyle takip edilen dizisi olan Yaprak Dökümü'nün Fikreti ile Tahsini'ydi.

Beyaz Show'un bu haftaki konuğu ünlü şarkıcı Hande Yener, Kutsi ve Kanal D'nin ilgiyle takip edilen dizisi olan Yaprak Dökümü'nün Fikreti ile Tahsini'ydi. Oldukça eğlenceli geçen programda, bu kez Beyaz neye uğradığını şaşırdı. Geçtiğimiz yıl programında Kutsi'ye şarkı söylerken şaka yapan Beyaz, bu kez aynı şakayla karşı karşıya kaldı.

Beyaz, geçtiğimiz yıl Kutsi'ye, şarkıyı söylediği esnada bir kadın şarkıcının sesini stüdyo içerisine vererek şaka yapmış ve ünlü şarkıcı ne olduğunu anlayamadığı olay karşısında şaşkınlık geçirmişti. Bu gece yayınlanan programda ise, Kutsi 'Bambaşka' isimli şarkısını söylerken, bir anda mikrofondan Hande Yener'in sesi duyuldu ve parçanın geri kısmını Yener söylemeye başladı. Bir süre sonra Kutsi, rejiden durmalarını istedi ve Beyaz'a,, "Yine geçtiğimiz yıl bana yaptığın şakayı mı yapıyorsun?" diye sordu. Olaydan haberi olmayan Beyaz, "Benimle ilgisi yok, bu bir şaka mı" dedi. Bir süre sonra Kutsi, "Ben sana geçtiğimiz yıl, bunun öcünü alırım demiştim değil mi?" deyince olay anlaşıldı ve Kutsi'nin Beyaz'a şaka yaptığı ortaya çıktı.

Programda Yaprak Dökümü Dizisi'nin Fikret ve Tahsin'i için vatandaşlarla yapılan röportajlarda gülme krizine soktu. Bir vatandaşın, Fikret için, "Tahsin'i bırakıp bana gelsin, bir oraya bir buraya gider gider geliriz" demesi hem ekran başında, hem de stüdyoda programı izleyenleri kahkaha krizine soktu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Magazin Kutsi, Beyaz'a Şaka Yaptı - Son Dakika


Advertisement