Leonardo DiCaprio'nun Benzeri Sosyal Medyayı Salladı - Son Dakika
Magazin

Leonardo DiCaprio'nun Benzeri Sosyal Medyayı Salladı

Leonardo DiCaprio\'nun Benzeri Sosyal Medyayı Salladı

Ünlü aktör Leonardo DiCaprio'ya benzeyen ve bir Rus vatandaşına ait olduğu iddia edilen fotoğraf, internette tartışma konusu oldu.

17.01.2016 11:57  Güncelleme: 12:48

Dünyaca ünlü oyuncu Leonardo DiCaprio'ya benzeyen ve bir Rus vatandaşına ait olduğu iddia edilen fotoğraf, sosyal medyada gündem oldu.

"LEO'NUN BENZERİNİ RUSYA ORDUSUNDA BULDUK"

Di Caprio'nun benzerinin fotoğrafı "Leo'nun benzerini Rusya ordusunda bulduk" ifadesiyle paylaşıldı.

RUS BARMENİN BENZERLİĞİ DE ÇOK KONUŞULMUŞTU

Di Caprio benzerleri daha önce de gündeme gelmişti. Konrad Annerud isimli 21 yaşındaki İsveçli Rus barmen de Leonardo Di Caprio'ya benzerliğiyle kendinden söz ettirmişti.

Son Dakika Magazin Leonardo DiCaprio'nun Benzeri Sosyal Medyayı Salladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • Ali: bu çok şiş man ya 7 0 Yanıtla
  • Hako: Bunuda haber yapmislar benzese Bari !!! 6 1 Yanıtla
  • yazar mazar: Bu milleti anlamadım gitti.Türkün Türkten başka dostu yok derler.Hemen kardeş,abi,amca,bacı,sevgili olabiliyorlar.Ama ufak1tartışmada(bazen yan bakmak,laf atmak yeterli)düşünmeden,dinlemeden,sormadan,konuşmadan,eller,ayaklar,sopalar,taşlar,bıçaklar,pompalı tufekler konuşuyor.İş işten geçtikten sonra kara kara düşünmeye,ağlamaya,yalvarmaya başlar,,Allah,ım ben ne yaptim,affet beni,,deyip,bazen kendini de vurur.Acaba dizilerden,filimlerden,muzik sözlerinden etkilenip,birilerini örnek mi alırlar? 4 3 Yanıtla
    kurike: Türk milletinde sorun yok sorun bunun haber diye siteye koyanlarda azizim 2 1
  • Revange: Gözler ve ağız aynı. Zayıflarsa baygın bakislariyla daha çok parlar. 4 0 Yanıtla
  • yazar mazar: Çoğunuz belki duymuş,görmuş dinlemişsinizdir.Bir bayan bir şarkı yapmış,yarı çıplak ezilerek,büzulerek,kıvırtarak,bu şarkı ile yolunu bulmaktadır.Şarkının sadece,elindeki silahı kafasına dayayarak,söylemiş olduğu,,Eğer terkedersen beni,vururum kendimi,dan,dan,dan,, diye bir cümlesini hatırlıyorum.Ben bu şarkıyı dinlerken utancımdan yerin dibine girdim.Böyle saçma şarkı sözleri gençler için tehlikeli olabilir.Derhal yasaklanmali ve cezalandirilmali böyle şarki yapanlar. 4 0 Yanıtla

Advertisement