Mahsun Kırmızıgül'den 16 yıl sonra yeni albüm: Hoş Geldin! Yılbaşı gecesi ekranda olacak - Son Dakika
Magazin

Mahsun Kırmızıgül'den 16 yıl sonra yeni albüm: Hoş Geldin! Yılbaşı gecesi ekranda olacak

Ünlü sanatçı Mahsun Kırmızıgül,16 yıl aradan sonra çıkaracağı 'Hoş Geldin' albümünün tanıtımını yılbaşı gecesi yapacak. Show TV'nin yılbaşı özel yayınında hayranlarıyla buluşacak olan Kırmızıgül, yeni şarkılarını da ilk defa seslendirecek. Ünlü sanatçı programının tanıtımını da sosyal medya hesabından "Haydi hayırlısı" notuyla paylaştı.

14.12.2021 09:58  Güncelleme: 10:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mahsun Kırmızıgül, yıllar sonra müzik hayatına geri döndü. 16 yıl boyunca özellikle sinema filmlerine odaklanan ünlü şarkıcı, 'Hoş Geldin' isimli yeni albümünü tamamladı.

YILLAR SONRA ALBÜM ÇIKARACAK

Mahsun Kırmızıgül, yılbaşı gecesi yıllar sonra çıkaracağı albümünün şarkılarını ilk kez Show TV ekranlarında seslendirecek. Kırmızıgül, duygularını şu sözlerle dile getirdi:

"Gelen tüm teklifleri reddederek, 31 Aralık gecesi yeni şarkılarım ve sürprizlerimle evlerinize konuk olmaya geliyorum. Sosyal medya ve dijital platformlardan önce ilk kez ve sadece Show TV'de yayınlanacak olan konserimizin yönetmeni, sevgili arkadaşım, dostum Kemal Başbuğ'a ve tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür ederim."

Mahsun Kırmızıgül\'den 16 yıl sonra yeni albüm: Hoş Geldin! Yılbaşı gecesi ekranda olacak

Son Dakika Magazin Mahsun Kırmızıgül'den 16 yıl sonra yeni albüm: Hoş Geldin! Yılbaşı gecesi ekranda olacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement