Megan Fox, nişanlısıyla lunaparkta saldırıya uğradı! Koruma müdahale etmek isterken oyuncuyu bariyere savurdu - Son Dakika
Magazin

Megan Fox, nişanlısıyla lunaparkta saldırıya uğradı! Koruma müdahale etmek isterken oyuncuyu bariyere savurdu

Amerikalı oyuncu Megan Fox, nişanlısı Machine Gun Kelly ile gittiği lunaparkta saldırıya uğradı. Machine'nin koruması saldırıya müdahale etmek isterken omuz attığı Megan'ı aldığı darbeyle bariyerlere çarptı.

22.07.2023 13:50  Güncelleme: 15:50

Amerikalı oyuncu Megan Fox, bir süredir birlikte olduğu nişanlısı Machine Gun Kelly ile perşembe günü Orange County lunaparkına gitti. Çift eğlendiği sırada bir grup, Fox'un nişanlısına saldırdı.

KORUMANIN DARBESİYLE BARİYERE SAVRULDU

Machine'nin korumasını saldırganlara müdahale ettiği sırada Megan'a çarpıp sert bir şekilde bariyerlere çarpmasına sebep oldu. Olay ilgili daha sonra paylaşılan videoda, kavgadan önce Machine'nin bir kişiye ilk yumruğu attığı görülüyor. Olay sonrası hayranları Megan ve nişanlısını teselli ettikleri görülürken Megan'ın olaydan dolayı yaşadığı şok nedeniyle sakin davrandığı görülüyor.

2022 yılında nişanlanan çift, birkaç ay önce ilişkilerini bitirdiklerini açıklamıştı. Ayrılığa dayanamayan ikili daha sonra tekrar barıştı ve düğün planları yaptıklarını açıkladı.

Megan Fox, nişanlısıyla lunaparkta saldırıya uğradı! Koruma müdahale etmek isterken oyuncuyu bariyere savurdu

Son Dakika Magazin Megan Fox, nişanlısıyla lunaparkta saldırıya uğradı! Koruma müdahale etmek isterken oyuncuyu bariyere savurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement