Meral Okay'ın Adı Çocuk Köyünde Yaşayacak - Son Dakika
Magazin

Meral Okay'ın Adı Çocuk Köyünde Yaşayacak

Meral Okay\'ın Adı Çocuk Köyünde Yaşayacak

'Muhteşem Yüzyıl' dizisinin ekibi, geçtiğimiz yıl düzenledikleri özel gece ile Türkiye Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı yararına yardım toplamış ve toplanan....

23.05.2012 06:03

'Muhteşem Yüzyıl' dizisinin ekibi, geçtiğimiz yıl düzenledikleri özel gece ile Türkiye Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı yararına yardım toplamış ve toplanan gelir ile Bolluca Çocuk Köyü'nün bir yıllık ihtiyacı karşılanmıştı. Gecede, dizi devam ettiği sürece vakfa desteklerin süreceği açıklanmıştı.

2 bin lira ödediler

Bu yıl da vakfa destek için, dizinin çekildiği TEM Stüdyoları'nın kapıları 4 Haziran'da özel misafirlerin ziyaretine açılacak. Sadece 50 çiftin, 2 bin lira ödeyerek katılabileceği gecede konuklar, tarih danışmanları eşliğinde seti gezme fırsatını bulacak. Dizi oyuncularının da hazır bulunacağı geceye katılacak isimler arasında Merve Gürsel, Feryal Gülman, Revna Demirören, Nurcan Artam, Serdar Gülgün, Banu Yentur, Aslı Ekşioğlu, Gamze Aksoy gibi cemiyet hayatının ünlü simaları yer alıyor. Dizi ekibi, geceden elde edilecek gelirle Türkiye Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı'na, yeni bir çocuk köyü açılması için yardımcı olacak. Açılacak çocuk köyüne ise, dizinin geçtiğimiz ay hayatını kaybeden senaristi Meral Okay'ın adı verilecek.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Meral Okay'ın Adı Çocuk Köyünde Yaşayacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement