Nalan ve Sedat öpüşüyor! Nefes kesen Camdaki Kız'ın 6. bölüm 2. fragmanı yayınlandı - Son Dakika
Magazin

Nalan ve Sedat öpüşüyor! Nefes kesen Camdaki Kız'ın 6. bölüm 2. fragmanı yayınlandı

Kanal D'de sevenlerini ekran başına kilitleyen Camdaki Kız dizisinin 6'ncı bölüm 2'nci fragmanı yayınlandı. Sedat, Nalan'a, "Yıldırım nikahı ile evlenelim" teklifinde bulunurken; Nalan'ın ise kaybetmek istemediği Sedat ile öpüşmesi fragmana damga vuran sahneler oldu.

17.05.2021 10:33  Güncelleme: 10:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başrollerini Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu, Devrim Yakut, Hande Ataizi, Tamer Levent ve Nur Sürer gibi başarılı oyuncuların paylaştığı Camdaki Kız dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

"YILDIRIM NİKAHI İLE EVLENELİM"

Ramazan Bayramı heyecanının yaşandığı Camdaki Kız'da Nalan, kendisine her konuda yardımcı olan Muzaffer'e Sedat aracılığıyla çiçek gönderiyor. Baş başa yemek yemeğe çıkan ikiliden Sedat, Nalan'a "Yıldırım nikahı ile evlensek mi? Kimseye bir şey söylemeden, hesap vermeden" teklifinde bulunuyor. Duydukları karşısında şoke olan Nalan'ın ne cevap vereceği ise yeni bölümde belli olacak.

Camdaki Kız'ın 6. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Nalan ve Sedat öpüşüyor

NALAN, SEDAT'I ÖPÜYOR

Ayrılmak istemediği ve sürekli zaman geçirdiği Sedat'a karşı beklenmedik bir hamle yapan Nalan, bir anda nişanlısının dudaklarına yapışıyor. Feride'nin Nalan'a "Bunun hesabını öyle bir soracağım ki. Bugünü asla unutmayacaksın" demesi ise herkesi meraklandırıyor.

Camdaki Kız'ın 6. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Nalan ve Sedat öpüşüyor
Camdaki Kız'ın 6. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Nalan ve Sedat öpüşüyor
Nalan ve Sedat öpüşüyor! Nefes kesen Camdaki Kız\'ın 6. bölüm 2. fragmanı yayınlandı

Son Dakika Magazin Nalan ve Sedat öpüşüyor! Nefes kesen Camdaki Kız'ın 6. bölüm 2. fragmanı yayınlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Sy: Artık Türkiye de diziler yasaklanmalıdır. Bunları izleyen toplum kendini kaptırıyor daha lüks hayat istiyor ama acı gerçekle karşılaşıyor yani asgari ücretle ondan sonra mutsuz oluyorlar. Tamam anlıyorum İstanbul çocuklarının geçim kaynağı dizilerde oynamak ama sıktı artık 724 saat dizi yayınlıyorlar. 6 0 Yanıtla
  • Burcu biricik e: Sıktı artık aynı tarz aynı üslup 4 1 Yanıtla
  • Eda: Bu budayıcımı ne ? Ne ya bu baska psikolog mu yok bu nedir kominist ülke psikologu mu sacma sapan deli izletiyo millete deli işte deli alayı eeee ne yapalım ? 1 0 Yanıtla Rüknettin Dede: Ne yapion Döndü teyzem 0 0

Advertisement