Naomi Yata Kapandı - Son Dakika
Magazin

Naomi Yata Kapandı

Naomi Yata Kapandı

Süper lüks yatla mavi yolculuğa çıkan ünlü İngiliz manken Naomi Campbell tatilin ilk gününde yata kapandı.

19.07.2011 11:25

Muğla'nın Bodrum İlçesi'ne Rus milyarder sevgilisi Vladimir Voronin ile birlikte gelen ve haftalık 175 bin Euoro'ya kiralanan süper lüks yatla mavi yolculuğa çıkan ünlü İngiliz manken Naomi Campbell tatilin ilk gününde yata kapandı. Campbell, gazetecilere görüntülenmemek için güverteye çıkmazken, sevgilisi Voronin ise, bir süre spor yaptı. Özel korumaların, yatın çevresinde aldığı güvenlik önlemi dikkat çekti.

Bodrum İlçesi'ne Pazar günü akşam saatlerinde Rus milyarder sevgilisi ile birlikte tatile gelen İngilizlerin dünyaca ünlü top modeli 41 yaşındaki Naomi Campbell dün çıktığı mavi yolculukta gazeteciler tarafından görüntülenmemek için ilk günün büyük bölümünü yata kapanarak geçirdi. Kısa bir süre içinde sevgilisi Vladimir Voronin ile evleneceği ileri sürülen ünlü manken Naomi Campbell özel bir jetle geldiği ve ardından 60 metrelik 'Bleu de Nimes' isimli lüks yatla çıktığı mavi yolculukta Gökova'nın cennet koylarını gezdi. İçerisi sarayı andıran yattan dışarı çıkmayan Cambell, Orak Adası, Kleopatra Adası, Akbük koylarını gezdi, Marmaris'teki Çatı Adası ile Datça Knidos burnu yakınlarında çam ormanları ile kaplı koylarda mola verdi.

GÖRÜNTÜLENMESİNE KIZMIŞ

CamPbell yattan uzun süre dışarı çıkmazken bir gün önce fotoğrafının çekilmesine çok sinirlendiği ve yat yöneticilerine gözlerden uzak ıssız koyları tercih etmesi için uyarılarda bulunduğu ifade edildi. Karadan ulaşımın bulunmadığı koyları tercih eden Campbell tatilinin ilk gününde zamanının büyük bölümünü yatta geçirirken beline havlu sarıp güvertede dolaşan Rus milyarder sevgilisi Viladimir Voronin, DHA muhabirleri tarafından görüntülendi. Voronin, akşam saatlerinde yatın havuzunun bulunduğu bölümde eğitmeni ile birlikte cimnastik hareketleriyle ağırlık çalışması yaptığı görüldü.

SIKI GÜVENLİK ÖNLEMİ

Naomi Campbell ve Rus milyarder sevgilisinin bulunduğu yatın etrafında sürekli dolaşan iki zodiak bot ve jet-skilerdeki özel korumaların ise yata denizden gelen teknelerin yaklaşmaması için sık uyarılarda bulundukları, yata kimseyi yaklaştırmadıkları görüldü. Campbell ve sevgilisinin mavi yolculuğuna Gökova ve Yunan adaları Sömbeki (Simi) ile Rodos'ta devam edeceği kaydedildi. - Muğla/ Bodrum

Kaynak: DHA

Son Dakika Magazin Naomi Yata Kapandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement