Oyuncu Hakan Kurtaş'a Yemin Bozduran Aşk - Son Dakika
Magazin

Oyuncu Hakan Kurtaş'a Yemin Bozduran Aşk

Oyuncu Şükran Ovalı'yla 4 yıllık ilişkisi ihanetle noktalandıktan sonra "Bir daha oyuncuyla aşk yaşamam!" diyen Hakan Kurtaş yeminini Beril Kayar'la bozdu.

28.10.2015 12:45  Güncelleme: 13:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Oyuncu Hakan Kurtaş'ın meslektaşı Beril Kayar ile ilişkisi 3 ay önce başladı. Arkadaş ortamında tanışan ikili kısa sürede sevgili oldu.

Aşlarını ilk zamanlar gözlerden uzak yaşasalar da Beril Kayar son dönemde Instagram sayfasından Kurtaş'ın fotoğraflarını yüzünü kapatarak paylaşmaya başladı.

Hakan Kurtaş oyuncu Şükran Ovalı ile 4 yıl süren aşk yaşamıştı.

Ovalı "Şeref Meselesi" dizisinin setinde tanışıp sevgili olduğu Şükrü Özyıldız uğruna Kurtaş'ı terk etmişti.

Oyuncu Hakan Kurtaş\'a Yemin Bozduran Aşk

Son Dakika Magazin Oyuncu Hakan Kurtaş'a Yemin Bozduran Aşk - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • GÜZELLiK UZMANI: Allah bu artist tayfasinin müstahakkini en kisa zamanda versin insallah,,ülke kan agliyor,,bunlar haalaa uckur pesindeler,iste bu karektersizleri ülkemize ilk getiren cehepenin kurucusu yahudu abdosun ogludur,hic kimse kemküm edipte,sucluyu savunmasim,cünkü milletimiz artik yalan ve dolanlari yemiyor.cehepenin aldigi oy orani yüzde yirmi bestir,,siz azinliktasiniz,,defolup gidin cibrasin yanina veya kuzey koreye,,burasi dindar türkiyedir,,tapusu dindarlarin elindedir. 6 3 Yanıtla
  • 16 YAŞINDAN KÜÇÜKLER OKUMASIN: ..Türkiye ve milletimiz parça parça dağılıyor, bu plastik boş bidonlarin umrunda değil 6 3 Yanıtla
  • yaz artik : belliki kendi kendini kelepcelemis beyefendi 0 1 Yanıtla

Advertisement