Oyuncu Pelin Akil, İkiz Bebeklerini Dünyaya Getirdi - Son Dakika
Magazin

Oyuncu Pelin Akil, İkiz Bebeklerini Dünyaya Getirdi

Oyuncu Anıl Altan ile dünya evine giren Pelin Akil, bugün Alin ve Lina ismini verdikleri ikiz bebeklerini dünyaya getirdi.

20.04.2019 14:34  Güncelleme: 14:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ünlü oyuncu Pelin Akil doğum yaptı. 2016 yılında meslektaşı Anıl Altan ile görkemli bir tören ile evlenen Pelin Akil ikiz bebeklerine kavuştu.

İkiz kız bebekleri dünyaya gelen ünlü çift bebeklerine Alin ve Lina adını verdi. Pelin Akil'in yakın dostu Melis Kaygılaroğlu hastanede çektirdiği bir fotoğrafı "Canım kızlarım" notu ile paylaştı.

Oyuncu Pelin Akil, İkiz Bebeklerini Dünyaya Getirdi

BABY SHOWER DÜZENLEMİŞTİ

Çift, geçtiğimiz ikiz bebeklerine baby shower partisi düzenledi. Çiftin düzenlediği partiye Şenay Özgün, Tarık Özgün, Berna Altan, Hakan Altan, Minel Altan ile yakın arkadaşları Uraz-Melis-Ada Kaygılaroğlu, Akasya Asıltürkmen, Nilperi Şahinkaya, Göksen Ateş, Nilay Cafer, Doğukan Medetoğlu, Aslıhan Güner, Ahmet Aksöz gibi isimler katılmıştı.

Oyuncu Pelin Akil, İkiz Bebeklerini Dünyaya Getirdi

Akil, yaptığı açıklamada yaşadığı duyguları şu sözlerle anlatmıştı: "Hayatımızda yepyeni bir dönem başlıyor. O kadar temiz bir sayfa başlıyor gibi hissediyorum ki tüm hamileliğim boyunca beyaz sabun kokusu alıyorum ve bunu aşırı sever oldum. O yüzden de bugün arkadaşlarıma güllü sabunlar hediye ettim."

Oyuncu Pelin Akil, İkiz Bebeklerini Dünyaya Getirdi

Son Dakika Magazin Oyuncu Pelin Akil, İkiz Bebeklerini Dünyaya Getirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Türkçü: koyduklara isme bak. Yunan bunlar galiba. 8 3 Yanıtla
  • Liseli kız: İnşallah benim de bebeğim olur 7 0 Yanıtla
  • .....: çok sevdiğim bir çift allah uzun ömürler versin inşallah ama bu kadar yiyeceği zengin insanlara değildede kımsesızlere fakırle ihtiyacı olanlara yapsaydınızz ... 5 0 Yanıtla
  • ali: isimler ali ve leyla olsa daha guzel olurdu bence. Allah uzun ömurler vrsin 1 1 Yanıtla

Advertisement