Pelin Karahan: 'Kadınların Boyun Eğmesi Erkeklerin Hoşuna Gidiyor' - Son Dakika
Magazin

Pelin Karahan: 'Kadınların Boyun Eğmesi Erkeklerin Hoşuna Gidiyor'

Pelin Karahan: \'Kadınların Boyun Eğmesi Erkeklerin Hoşuna Gidiyor\'

Kavak Yelleri dizisiyle ünlenen Pelin Karahan, katıldığı bir programda erkeklerin güçlü kadınları sevmediğini ve boyun eğmeyi tercih ettiklerini söyledi. Ayrıca, evlilik hikayesini de anlatan Karahan, hamilelik nedeniyle evliliği hızlandırdıklarını ve flört etmeden direkt olarak ebeveyn olduklarını belirtti. Ayrıca, eşinin hastalığıyla ilgili de konuşan oyuncu, hastalığın aile değerlerini ve sağlığın önemini vurguladığını ifade etti.

15.11.2023 14:13  Güncelleme: 14:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

'Aslı Zeybek' karakterine hayat verdiği Kavak Yelleri dizisiyle şöhreti yakalayan Pelin Karahan, 2014 yılında Bedri Güntay ile nikah masasına oturdu. Ali Demir ve Eyüp Can adında iki oğlu olan 39 yaşındaki oyuncu, katıldığı programda çarpıcı açıklamalar yaptı.

"KADINLARIN BOYUN EĞMESİ ERKEKLERİN HOŞUNA GİDİYOR"

Ünlü isim, "Erkekler kuvvetli, güçlü kadınları sevmiyorlar. Boyun eğilmesi erkeklerin hoşuna gidiyor. Her şeyi halleden kadını da istemiyorlar. Aslında dengeyi kurmak da gerekiyor" ifadelerini kullandı.

Hamile kalınca evliliği hızlandırdık

"FLÖRTÜ HİÇ YAŞAMADAN EBEVEYN OLDUK"

Evlilik hikayesini de ilk kez anlatan güzel oyuncu," Bir sene sonra evlenmeyi planlıyorduk, ben hamile kalınca her şeyi hızlandırdık.

Flörtü hiç yaşayamadan direkt ebeveyn olduk. Hemen arkasından ikinci çocuk da gelince, biz hep anne babaymışız gibi olduk" dedi.

Hamile kalınca evliliği hızlandırdık

EŞİNİN HASTALIĞINI ANLATTI

Pelin Karahan, eşi Bedri Güntay'ın hastalığı hakkında ise "Eşimin ciğerine emboli attı, 10 gün boyunca anlayamadık, mide ağrısı, kum döküyor sandık. Keşfedildiğinde hemen ameliyata alındı, ardından ikinci kez ameliyat oldu.

Şimdi kan sulandırıcı kullanıyor. Hastalık bize bazı şeyler öğretti, ailenin değerini, sağlıktan önemli hiçbir şey olmadığını. Gerçekle yüzleştirdi hastalık bizi" açıklamasını yaptı.

Hamile kalınca evliliği hızlandırdık

Kaynak: Magazinkolik

Son Dakika Magazin Pelin Karahan: 'Kadınların Boyun Eğmesi Erkeklerin Hoşuna Gidiyor' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement