Pis Yedili Dizisi, Kocaeli'de Çekildi - Son Dakika
Magazin

Pis Yedili Dizisi, Kocaeli'de Çekildi

Pis Yedili Dizisi, Kocaeli\'de Çekildi

Pis Yedili"' dizisinin 41.bölümü Kağıtspor'lu Buz Hokeycilerinde yer aldığı sahnelerle çekildi

06.10.2012 12:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Pis Yedili"' dizisinin 41.bölümü Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Olimpik Buz sporları salonunda Kağıtspor'lu Buz Hokeycilerinde yer aldığı sahnelerle çekildi

Senaristliğini Gani Müjde'nin yaptığı, Haluk Bener, Süleyman Seçik'in yönetmenliğini üstlendiği başrollerde ise Ayşegül Aldinç, Özge Özberk, Asuman Dabak, Turan Özdemir ve bir çok genç yeteneğin yer aldığı ekranların fenomen dizisi haline gelen Pis Yedi'nin çekimleri Kocaeli'de yapıldı. Çarşamba akşamları Show TV'de yayınlanan ve beğeniyle izlenen dizinin 41.bölümünün çekimlerinde Kağıtspor Buz Hokey takımı da yer aldı.

KOCAELİ'DE ÇEKİLDİ

Yaklaşık elli kişilik ekip kadrosuyla Kocaeli'ye gelen Tükenmez Kalem yapım şirketi, iki gün boyunca Kocaeli Olimpik Buz sporları salonunda çekim yaptı. Senaryoya göre,dizinin genç yeteneklerinden Burak Alkaş (Orço),dizideki sevgilisi Ece Karavus (Alis)'in buz patenine başladığını duyunca buz soluna gider, takıma yabancı bir oyuncu bekleyen bir başka Buz hokeyi antrenörü ise Orço'yu beklediği yabancı zannederek hemen takıma alarak forma giymesini söyler.

12 EKİM'DE YAYINLANACAK

Şaşkınlık içerisinde Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor forması giyen Orço, sahaya girer ve tüm hünerlerini sahada gösterir. Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor'lu genç buz hokeycilerinde yardımlarıyla golleri bulan Orço takımın yeni yıldızı olur.Çekimler sırasında buz salonun soğuk olması nedeniyle sık sık dışarı çıkan dizi oyuncularının ise bol bol sıcak içecek içtiği gözlendi.Dizi ekibi çekilen sahnelerin 12 Ekim Çarşamba akşamı saat 20.00'de Show TV'de yayınlanacağını belirtti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Magazin Pis Yedili Dizisi, Kocaeli'de Çekildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement