Poyraz Karayel Son Sahnesiyle Şaşırttı! Zülfikar Öldü mü? - Son Dakika
Magazin

Poyraz Karayel Son Sahnesiyle Şaşırttı! Zülfikar Öldü mü?

Dün akşam Poyraz Karayel izleyicileri son sahne ile şoka uğradı. 'Orhan Solmaz'ı tanıyor musun?' diyerek kurbanlarını öldüren kadın seri katil, Zülfikar'ın karşısına çıktı.

22.12.2016 11:38  Güncelleme: 11:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Poyraz Karayel 73. bölümüyle dün akşam Kanal D ekranlarındaydı. Sevilen dizinin son sahnesi, izleyicilerinin sosyal medyada en çok konuştuğu olay oldu.

SERİ KATİLİN SON KURBANI MI?

Dizinin final sahnesinde, karşılaştığı herkese 'Orhan Solmaz'ı tanıyor musun' sorusunu yönelten ve 'hayır' cevabını aldığında onları öldüren gizemli kadın Zülfikar'ın karşısına çıktı. Aynı soruyu ona sorup, fotoğrafı gösterince, Zülfikar'ı son kurbanı yapacağı düşünüldü.

Poyraz Karayel Son Sahnesiyle Şaşırttı! Zülfikar Öldü mü?

POYRAZ KARAYEL 73. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Poyraz ve Ayşegül uzun bir aradan sonra eski hayatlarına geri dönebilmek için ilk adımı attı. Bu sırada eşini takip eden Çınar ise kötü bir sürprizle karşılaştı.Çınar, annesinin Ayşegül'e yaptığı şantajı öğrendi, onu bu durumdan kurtardı. İsa, babasını öldüren kişinin Taş Kafa olduğu gerçeği ile yüzleşti.Girişimin hedefinde olan Başkan planları doğrultusunda istifa etti, yerini Mümtaz'a bıraktı. Meltem'e evlenme teklifinde bulunmak için yapmadığı kalmayan Zülfikar'ın tüm çabaları sonuçsuz kalırken, beklediği adım sevdiği kadından geldi.

Poyraz Karayel Son Sahnesiyle Şaşırttı! Zülfikar Öldü mü?
Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Magazin Poyraz Karayel Son Sahnesiyle Şaşırttı! Zülfikar Öldü mü? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement