Rihanna'nın Kurtarıcı Prensi - Son Dakika
Magazin

Rihanna'nın Kurtarıcı Prensi

Rihanna\'nın Kurtarıcı Prensi

Rihanna'nın kontrolden çıkmış olan yaşantısını, kendisi gibi müzisyen olan yeni sevgilisi Drake yoluna koymaya başladı.

21.06.2012 06:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Müzik dünyasının seksi ismi Rihanna, Chris Brown ile yaşadığı aşk sonrası çılgın ve kontrol dışı bir hayat sürmeye başlamıştı. 2009'da sevgilisinden dayak yiyen ve ilişkisini sonlandıran güzel şarkıcı, uzun zamandır hayatını yoluna koymasını sağlayacak bir ilişki istiyordu.

SİLİNİP GİDERDİ!

Yakın çevresinin açıklamalarına göre Rihanna, sonunda aradığı kurtarıcıya kavuştu; güzel yıldız bir süredir şarkıcı Drake ile flört ediyor. Ünlü şarkıcı, Drake'nin hayatına girmesinin ardından alkol sorununu çözmek için adım attı, partilerde daha az görünmeye başladı ve aşırı seksi giyinmeyi bıraktı. In Touch'a konuşan Rihanna'nın bir arkadaşı, "Drake, onun başına gelen en iyi şey. Çılgın tavırları sürseydi, müzik piyasasından kısa sürede silinirdi. Şimdi ikisinin, geleceğin Beyonce ve Jay-Z'si olacağı bile konuşuluyor" diyor.

ÇOK UYUMLULAR

2009 yılında kısa bir süre flört eden ancak ayrılan Rihanna ve Drake, yakın çevrelerinin açıklamalarına göre bir süredir beraber. İkiliyi tanıyanlar, bu beraberliğin ve Drake'nin ilgisinin Rihanna'nın kendisini toplamasını sağlayacağına inanıyor.

ALKOL BAĞIMLISI

Rihanna, eski aşkı Chris Brown ile yaşadığı olaylı ilişkiyi unutmak için kendisini alkole vermişti. Sabahın erken saatlerinden itibaren içki içmeye başlayan ve gün boyu alkol tüketen genç yıldız, bu yüzden defalarca hastaneye de kaldırılmıştı.

KONTROL DIŞI

Alkol ve çılgın partiler nedeniyle kavgalara karışan ve basına sert davranan Rihanna'nın menajeri, bu durumun genç yıldızın sonunu getireceğinden endişe ediyordu. Rihanna için 'Britney Spears'ın bir zamanlar yaşadıklarını yaşıyor' deniliyordu.

AŞIRI PROVOKATİF

Rihanna, müzik piyasasına girdiği günden beri sahne şovları için hep iddialı kostümler giyiyor. Ancak güzel şarkıcı, Brown'dan ayrıldıktan sonra günlük hayatında da aşırı provokatif giyinmeye başladı. Bu durum sık sık eleştirilmesine neden oluyordu.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Rihanna'nın Kurtarıcı Prensi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement