Rihanna, Ünlüleri Giydirecek - Son Dakika
Magazin

Rihanna, Ünlüleri Giydirecek

Rihanna, Ünlüleri Giydirecek

Şu sıralar dördüncü stüdyo albümü için tam gaz çalışmalara devam eden Rihanna, bu kez yeni bir işe imza atmak için hazırlanıyor.

16.11.2015 18:33  Güncelleme: 18:36

Giyim tarzıyla stil ikonu seçilen, verdiği cesur pozlarla her zaman adından söz ettirmeyi başaran Rihanna; güzellik koleksiyonu, Puma'nın kreatif direktörlüğü, sinema oyunculuğu derken, şimdi de bir ajans açıyor.

"BENİM İÇİN ÇOK DOĞAL BİR İŞ"

Ajansta kırmızı halı look'ları için stylig ve güzellik önerilerinden reklam çalışmalarına kadar pek çok hizmet verecek olan Rihanna, verdiği röportajında "Saç, makyaj ve styling yaratıcılıkta önemli bir rol oynuyor. Ben bir sanatçı olarak işin bu kısmıyla da çok ilgilendim, o yüzden bu ajans benim için çok doğal bir iş." dedi.

Son Dakika Magazin Rihanna, Ünlüleri Giydirecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • sanane : herkesi giydirecek mi yoksa soyacak mi..? 5 1 Yanıtla
  • Cenay: Klasik kezban sendromu ne bekliyordunuz kizdan kurabiye satan var bizde .bari okulunu oku kumas desen dikim renk imajinasyon bilgin olsun . Yok ben zate biliyom ki iste dunyanin zeka duzeyi bu noktaya tasindi 4 2 Yanıtla
  • SAMET.: LAN ADAMLAR ZATEN GAVUR SIZINE NASIL GIYINDINDEN MADEM BU KADAR SOYUNMAYA KARSISINIZ TAKİP ETMESENIZ OLUR BİTER 3 0 Yanıtla
  • Serhat : desene herkes soyunacak 0 0 Yanıtla

Advertisement