Saçının Rengini Değiştirdi - Son Dakika
Magazin

Saçının Rengini Değiştirdi

Saçının Rengini Değiştirdi

Derin Mermerci, önceki hafta Kaan Urgancıoğlu ile kavga etti. İlişkiye ara veren sosyetik güzel, ilk iş olarak saçının rengini değiştirdi..

26.01.2013 20:02

Kadınların 'özel hayatında sorun yaşadığı zaman saçlarıyla oynadığı' tezi bir kez daha kanıtlandı. Rivayeti haklı çıkartan isim bu kez Derin Mermerci oldu. Uzun yıllardır saç rengi olarak platin sarısını kullanan sosyetik güzel, oyuncu sevgilisi Kaan Urgancıoğlu ile kavga edince radikal bir değişim yapma kararı aldı.

OLAYLA İLGİLİ KONUŞMADI

Sevgilisi tarafından darp edildiği gecenin ardından ilk kez önceki gün Nişantaşı'nda ortaya çıkan Derin Mermerci, şaşırttı. Platin sarısı saçlarını küllü sarıya çeviren sosyetik güzelin, saçlarının boyunu da kısalttığı görüldü. Derin Mermerci, gazetecilerin sevgilisi ve olaylı geceyle ilgili sorularını da yanıtlamadan alışverişe koyuldu.

ŞİDDETLİ TARTIŞMA

Sürpriz aşklarıyla magazin gündemine yerleşen Derin Mermerci ve Kaan Urgancıoğlu, önceki hafta da 'şiddetli kavgalarıyla' olay yarattı. Urgancıoğlu, bir gece kulübünde sosyetik güzele şiddet uygulamış; Mermerci de bunun üzerine ilişkiye ara vermişti.

Kaynak: Halil Çilingir/ Takvim

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Saçının Rengini Değiştirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement