Şahan Gökbakar'a Şok Sözler - Son Dakika
Magazin

Şahan Gökbakar'a Şok Sözler

Şahan Gökbakar\'a Şok Sözler

Cem Yılmaz'ın reklamını eleştiren Şahan Gökbakar, beklemediği bir tepkiyle karşılaştı.

08.01.2013 19:49  Güncelleme: 07:45

Cem Yılmaz'ın oynadığı İş Bankası reklamını eleştiren Şahan Gökbakar, unutulmaz yönetmen Ertem Eğilmez'in oğlu Ferdi Eğilmez tarafından eleştiri yağmuruna tutuldu.

Cem Yılmaz'ın reklamına "Reklamdan anladığım kadarıyla İş Bankasi, Chicago civarlarinda kurulmuş" diyen Şahan'a Ferdi Eğilmez "Ulan angut otur da önce bir tebrik et" diye karşılık verdi.

CEM YILMAZ'IN REKLAMIYLA KAFA BULMUŞTU

Geçtiğimiz günlerde İş Bankası'nın son reklam filmi televizyon kanallarında yayınlanmaya başlamıştı. Cem Yılmaz'ın oynadığı reklam filmi, ünlü komedyen Şahan Gökbakar'a alay konusu olmuştu.

Gökbakar, Twitter hesabından "Reklamlardan anladığım kadarıyla İş Bankası Chicago civarlarında kurulmuş. Hahahaha Ankara, o dönem öyleydi. Sonradan bozuldu. Eskiden herkes lunaparkta eğlenip, kadınlı erkekli step dans yapardı hahaha. Ama sonuçta başarılı bir reklam olmuş. Çok beğendim. Herkesin ellerine sağlık" demesi, unutulmaz yönetmen Ertem Eğilmez'in oğlu'nun tepkisini çekti.

"ULAN ANGUT..."

Şahan Gökbakar'ın eleştirilerinden sonra Ferdi Eğilmez de Twitter hesabından ünlü komedyene yüklendi. Eğilmez şunları yazdı:

"Al işte örneğe bak!.. Şahan efendi aklınca Cem'in reklama geçiriyor. Meydan bu heriflerde şimdi! Ulan angut otur da önce bir tebrik et be!.. İş bankası Chicago'da mı kurulmuş? O koca işten bunu çıkartmış paçadan çekiyor!

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Şahan Gökbakar'a Şok Sözler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement