Şahan Gökbakar'ın "Kaliteli çadır" sorusuna Haluk Levent'ten jet hızında yanıt geldi - Son Dakika
Magazin

Şahan Gökbakar'ın "Kaliteli çadır" sorusuna Haluk Levent'ten jet hızında yanıt geldi

Kızılay'dan çadır satın aldığı iddialarına canlı yayında cevap veren Haluk Levent, 10 bin liralık çadırların kışa dayanıklı olmadığını, kaliteli çadırları toplamda 22 bin liraya aldıklarını söyledi. Şahan Gökbakar ise Levent'in bir hafta önceki yaptığı paylaşımı alıntılayarak, "Bu çadırları 10 bin liraya almışsın" sözleriyle ünlü şarkıcıyı eleştirdi. Gökbakar'ın sorusuna Levent'ten jet hızında yanıt geldi.

27.02.2023 15:49  Güncelleme: 08:45

11 ili yıkan depremlerin ardından birçok kurum ve STK, bölgeye yardım gönderdi. Bu noktada Ahbap Derneği'nin de gönderdiği çadırların bir kısmının Kızılay'dan satın alındığı ortaya çıktı. Haluk Levent ise bu sabah Fox Tv'nin canlı yayınına çıkarak her şeyi tek tek açıkladı.

ÇADIRLARIN FİYATINI AÇIKLADI

Haluk Levent, "Arkadaşlarım Kızılay'ın çadır sattığını öğrenince hemen harekete geçtiler. Çadır satıldığını duyunca hemen 2 bin 50 adet sipariş verdik. Bir çadırı 22 bin liraya aldık, nakliye ve KDV'si dahil. Bu çadırlar kaliteli. 10 bin liraya da var ama soğuk havaya dayanıklı değil. Bölgede sıcaklık eksi 10 dereceyi buluyor" ifadelerini kullandı."

Şahan Gökbakar'ın 'Kaliteli çadır' sorusuna Haluk Levent'ten jet hızında yanıt geldi

ŞAHAN GÖKBAKAR ESKİ PAYLAŞIMINI HATIRLATTI

Oyuncu ve yapımcı Şahan Gökbakar sosyal medya hesabından Haluk Levent'e yönelik paylaşımlar yaptı. Gökbakar "Haluk bu sabah televizyonda, Kızılay'la alışverişini cansiperhane savunurken "Fiyat normal, çadırlar kaliteli" dedi. Kendi Tweeti. 145.446.500tl/ 13.250çadır = 10.970tl. Haluk, sen de 10 bine almışsın çadırların tanesini. 22 bine aldıkların kaliteli de, bu aldıkların kalitesiz miydi?" açıklamasını yaptı.

Şahan Gökbakar'ın 'Kaliteli çadır' sorusuna Haluk Levent'ten jet hızında yanıt geldi

"KEŞKE OLSA DA ALSAK"

Şahan Gökbakar'ın paylaşımına Haluk Levent'ten jet hızında yanıt geldi. Levent ünlü oyuncunun sorusuna "Sevgili Şahan. 19 binlik +KDV çadırlardan yani bizim 2050 tane aldığımız çadırlardan şu anda olsa hiç ucuz çadır almam. Çünkü tam korunaklı, çok sıcak, deprem çadırı. Piyasada yok şu anda. Keşke olsa da alsak. Yani bu hesaplama çadır kalitesine göre değişiklik gösteriyor" sözleriyle cevap verdi.

Şahan Gökbakar'ın 'Kaliteli çadır' sorusuna Haluk Levent'ten jet hızında yanıt geldi
Şahan Gökbakar\'ın "Kaliteli çadır" sorusuna Haluk Levent\'ten jet hızında yanıt geldi

Son Dakika Magazin Şahan Gökbakar'ın 'Kaliteli çadır' sorusuna Haluk Levent'ten jet hızında yanıt geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • denedim Oldu: şahan da alsaydida oda goturup kursaydida ben senden ucuza aldim deseydi de dedelere sanatçı ya yakışmadı sahannnnn 577 50 Yanıtla
  • Hayri Boyacı: Üçe aldı beşe aldı, kimsen almış, Kızılay dan. Kızılay devletin se, neyin hırsızlığını bahsediyorsunuz, hırsızlık varsa, Kızılay la beraber değil mi? Ahbap almasaydı, Maraş a, Hatay’a değil, iblip e gidecekti. Kızılay kaç çadır kurmuş, deprem sabahı çadır satan kim, kim. Kızılay fitre zekat toplar, topladığı kişilere çadırı kumanyayı parayla satar 318 247 Yanıtla
    Suat Koca: Hayri ye tavsiyem ; Kızılay ın görevlerini, iştiraklerini, ortaklığını, neyi nerde nasıl yaptığını iyi araştırman. Gaza gelip konuşma istenildiği şekilde boş boş 2 5
  • Mehmet Yavuz: bu adam herkese salça. artık tutmuyor filmin sanırım 493 46 Yanıtla
  • Ferdi dayfur: Chpden daha durust haluk levent 185 12 Yanıtla
  • HERO: Şahan daha tam yolu bulamadı, bizim milletimiz geç akıllanıyor, şimdi haluk abiye sarmış 45 7 Yanıtla

Advertisement