Selda Bağcan'ın "Özel Gece Ücreti" Haberi Asılsız Çıktı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Selda Bağcan'ın "Özel Gece Ücreti" Haberi Asılsız Çıktı

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
Selda Bağcan\'ın "Özel Gece Ücreti" Haberi Asılsız Çıktı

'Yaz Gazeteci' şarkısının dünyaca ünlü festivallerde gördüğü ilgi sonrası Türkiye'de de popülaritesi artan Selda Bağcan, özel şirket konserleri için ücretine zam haberi asılsız çıktı.

"Son günlerde basında hakkımda yer alan haberlerle ilgili, beni aynı anda hem üzen hem de sevindiren olayla bağlantılı söyleyeceklerim var.

27 Eylül 2017 tarihinde Zorlu PSM'de gerçekleşen, bütün dünyaya TV yayınıyla aktarılan Red Bull Canlı Sahne Özel Konseri için aldığım ücretin 300.000.-TL (üçyüzbintürklirası) olduğuna dair basında asılsız haberler çıkmıştır.

Üzüldüm, çünkü sanat hayatım boyunca 300.000.-TL'yi bir arada görmedim. Sevindim, çünkü halkımın beni görmek istediği yerdeydim. (Sosyal medyada bu asılsız haber sonrası yer alan yorumlardan anlaşılacağı üzere).
İşte durum bu. Keşke yazılanlar doğru olsaydı."diyerek açıklama yaptı.

Kaynak: Bültenler

Advertisement