Selim Han, 'Gücüm Yetene Kadar' Klibini Urla'da Çekiyor - Son Dakika
Magazin

Selim Han, 'Gücüm Yetene Kadar' Klibini Urla'da Çekiyor

Selim Han, \'Gücüm Yetene Kadar\' Klibini Urla\'da Çekiyor

İzmir sahnelerine hızlı bir giriş yapan Mardinli sanatçı Selim Han, ikinci albümünde yer alan 'Gücüm Yetene Kadar' parçasına klip çekiyor.

15.06.2013 13:03

İzmir sahnelerine hızlı bir giriş yapan Mardinli sanatçı Selim Han, ikinci albümünde yer alan 'Gücüm Yetene Kadar' parçasına klip çekiyor.

Ali Osman Erbaş bestesi parçasına Urla'da klip çekimlerine başlayan Selim Han, "Hasret çeken ve kavuşamayanların kendisini içinde bulacağı, sevda çekenlerin de şarkısı olmaya aday 'Gücüm Yetene Kadar' parçasını okurken, ben ve klip ekimiz de çok duygulandık. Ayrıca Urla eşsiz doğal güzelliğiyle klibe ayrı bir görsellik kazandırdı. Klipte bana eşlik eden fotomodel ve manken arkadaşımız Aslı Aktan'a da başarılı performansından dolayı çok teşekkür ederim" dedi.

Görüntü yönetmenliğini Arif Çayan'ın yaptığı, Ayberk Özsoy yönetmenliğinde Caria Production tarafından çekilen klipte İzmirli sanatçıya, manken ve fotomodel Aslı Aktan eşlik etti. Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi üçüncü sınıf öğrencisi Aktan, daha önce birçok ünlü isime dansçı olarak eşlik ettiğini ve bu çalışmada Selim Han ile klip çalışmasında yer almaktan mutluluk duyduğunu söyledi.

Klibin en geç 15 gün içerisinde müzik kanallarında yerini alacağını ve TOP 10'a aday bir klip çektiklerini kaydederek iddialı konuşan Selim Han, çalışmalarını tamamlayarak bir an evvel listelerde yer alacakları günü sabırsızlıkla beklediklerini ifade etti. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Magazin Selim Han, 'Gücüm Yetene Kadar' Klibini Urla'da Çekiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement