Selin Ciğerci, Amerika'ya taşınıyor! - Son Dakika
Magazin

Selin Ciğerci, Amerika'ya taşınıyor!

Selin Ciğerci, Amerika\'ya taşınıyor!

Selin Ciğerci, Gökhan Çıra ile evli olduğu dönemde bir bebeği evlat edindiklerini açıklamıştı. Taşıyıcı anne aracılığıyla evlat edinen Ciğerci kızıyla beraber Türkiye'den gideceğini duyurdu. Evlat edindiği kızına Saadet Selenay adını koyan Ciğerci, Amerika'ya yerleşeceğini ve işini orada devam ettireceğini söyledi. Miami'de ev aldığını ve yılbaşından sonra taşınacağını belirten Ciğerci, Türkiye'ye para soktuklarını ve kıymetlerinin bilinmesini istedi.

28.09.2023 18:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Selin Ciğerci, Gökhan Çıra ile evli olduğu dönemde bir bebeği evlat edindiklerini açıklamıştı. Taşıyıcı anne aracılığıyla evlat edinen Ciğerci kızıyla beraber Türkiye'den gideceğini duyurdu.

Ekran görüntüsü 2023-09-28 152633

Snob Magazin'in haberine göre evlat edindiği kızına Saadet Selenay adını koyan Selin Ciğerci "Haftaya Amerika'ya yerleşiyorum. Burada konuşup dursunlar.

İşimi ve kızımı orada büyüteceğim. Huzurluyum. Herkes iyi ve mutlu olsun. Ben de dedikodu yok, sadece işim var" açıklamasını yaptı.

Amerika'ya taşınınca Türkiye'deki işlerini devam ettireceğini söyleyen Ciğerci, "Biz bu ülkeye para sokuyoruz. Kıymetimizi bilsinler. İşimizle kafaya yemişiz.

Alışverişe değil fuara giderken, beni yakaladınız. Miami'de ev aldım. Yılbaşından sonra taşınacağım" dedi.

Kaynak: Magazinkolik

Son Dakika Magazin Selin Ciğerci, Amerika'ya taşınıyor! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement