Serdar Ortaç, Eşinin Kaza Geçirdiği Haberini Canlı Yayında Aldı - Son Dakika
Magazin

Serdar Ortaç, Eşinin Kaza Geçirdiği Haberini Canlı Yayında Aldı

Uçankuş TV'de kendisi hakkında merak edilen soruları yanıtlayan Serdar Ortaç, Miami'de bulunan eşi Chloe'nin düştüğü haberini canlı yayında aldı.

19.05.2016 10:23  Güncelleme: 11:04

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, Uçankuş TV'de Can Tanrıyar'ın sunduğu 'Ünlüler Bulvarı' programının bu haftaki konuğu oldu. Canlı yayında iş için Miami'de bulunan eşi Chloe'nin düştüğü haberini alan Ortaç, "Topuğu kırılmış, kaldırımdan düşmüş. Burnunda çizik var." dedi.

"BU SEFER GÖBEKTEN SUŞİ YERİM"

"Karabiberim'e yine aynı klibi çeker misiniz?" sorusuna şarkıcı, "Göbekten zeytin yemem bu sefer suşi yerim." cevabını verdi.

"BENİM İLACIM KARIM"

"Eşimi aldatmam. Benim ilacım karım." diyen Ortaç, ayrılık iddialarına da noktayı koydu: "İki gün sonra Chloe yanımda. Niye bırakıp Miami'ye gitti diye sorgulanıyor. Almanya'ya konsere gittiğimde onu bırakmıyor muyum?"

Serdar Ortaç, Eşinin Kaza Geçirdiği Haberini Canlı Yayında Aldı

Son Dakika Magazin Serdar Ortaç, Eşinin Kaza Geçirdiği Haberini Canlı Yayında Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Gerçekci: Buadam artık çok ezik yakında o kadın seni dehler bence çok bağlanma sonra toparlanamazsın yazıkkkkkk 10 4 Yanıtla
  • Misafir: Serdarla ilgili kötü yorumlar yapmayin artik adamin karısını düsünmek tabiki hakkı sevgili deyiller tabiki parasını yedirecek siz karınıza yedirmeyin ozaman bakın noliyo bu ülkede bir serdar kaldi uğraşacak sanki başka sorunlar yokmuş gibi bu televizyoncular reklam icin cok abartıyolar haberleri 8 5 Yanıtla
  • antepli: yav arkadas gururuz insanlarin haberini yapmaya gerek yok 2 3 Yanıtla
  • adem: Habere Bak sanki ağır yaralı yada olmuş milletin derdi yeter zaten 2 0 Yanıtla

Advertisement