Son zamanlarda yaptığı açıklamalarla sık sık gündeme gelen Seren Serengil, Söylemezsem Olmaz programında talihsiz bir canlı yayın kazası yaşadı.
Deniz Akkaya ve Bircan Bali'nin kendisine eşlik ettiği programın son yayınlanan bölümüne derin göğüs dekolteli tulumu ile çıkan Serengil'in göğsü açıldı. Ünlü isim bu durumu fark edince hemen kapatmaya çalıştı.
Seren Serengil geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak, "Herkes bir Seren değil, Star TV'nin sabah saatini ilk 20'ye soksun" diyerek Seda Sayan'ı eleştirmiş ve bu konuda tepkilere maruz kalmıştı.
Son Dakika › Magazin › Seren Serengil'in canlı yayında göğsü açıldı, apar topar kapatmaya çalıştı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.