Sevgilisi Uyardı Ama Engel Olamadı - Son Dakika
Magazin

Sevgilisi Uyardı Ama Engel Olamadı

Sevgilisi Uyardı Ama Engel Olamadı

Manken sevgilisini izlemeye gelen oyuncu Bekir Aksoy, sevgilisinin göğsü açılınca ne yapacağını şaşırdı.

13.10.2012 06:03  Güncelleme: 09:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Moda Haftası'nın 3'üncü gününde de defileler hız kesmeden devam etti. Yüzlerce farklı tasarımın bir araya geldiği Moda Haftasında Neja Güvenç de bir defile sergiledi.

Güvenç'in defilesinde yer alan Ebru Öztürk'ü izlemeye oyuncu sevgilisi Bekir Aksoy da geldi. "Göğsün açıldı Ebru" diye fısıldaması da gözden kaçmadı.

Defilenin sürprizi ise oyuncu Özge Özberk oldu. Özberk, defile sonunda beyazlar için podyuma çıktı. Nejla Güvenç'in şovunu izlemeye gelenler arasında oyuncu Tolga Karel de vardı.

Nejla Güvenç, Nej markasında yer alan Opal adını verdiği İlkbahar/Yaz 2013 koleksiyonunda siyah, fuşya, mavi, sarı renkleri kullandı. Tranaparan ipekler, şeffaf keten ve derilerin kullanıldığı Opal Sun koleksiyonu modaseverlerin de beğenisini kazandı.

Moda dünyasının merakla beklediği İstanbul Fashion Week, 10-13 Ekim tarihleri arasında Tophane'deki Antrepo 3'te gerçekleştirildi.

İstanbul'un tüm dünya tarafından takip edilen bir moda kenti olma yolunda ilerlediğini gösteren IFW'de, avangard moda tasarımcısı Hatice Gökçe de yer aldı. Doğanın uyumundan ve teknolojinin iddialarından izler taşıyan tasarımlarında konfor ve detayı, zenginlikle derinliği birleştirerek sade ve zarif lüksün mükemmel uyumunu hayata geçiren Gökçe, etkinlik kapsamında, TRANS üzerine kurguladığı 2013 yaz koleksiyonundan kıyafetler sundu.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Sevgilisi Uyardı Ama Engel Olamadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement