Sezen'in Gözyaşları - Son Dakika
Magazin

Sezen'in Gözyaşları

Sezen\'in Gözyaşları

Şehit haberleri nedeniyle çok duygusal olan Sezen Aksu "Bugün içimden komiklik yapmak gelmiyor" dedi.

07.09.2012 06:03

Popun kraliçesi Sezen Aksu; önceki gece Harbiye Açıkhava Tiyatrosu'nda unutulmaz bir konser verdi. Aksu konserinde, en sevilen şarkılarının yanı sıra şehit olan askerler için yazdığı 'Tanrı'nın Gözyaşları' adlı şarkısını da ilk kez seslendirdi. Çok duygusal olan Minik Serçe şunları söyledi: "Hepimizin birbirinin elini tutmaya ihtiyacımız var. Bin türlü komiklik hazırlamıştım bu gece size fakat şimdi hiçbirini yapmak içimden gelmiyor. Yediğim lokma boğazımdan geçmiyor, uyku muyku kalmadı. Allah'tan şarkılar var. Bir insan neden 800 tane şarkı yazar? Ben de hayata böyle tutunuyorum işte! Şarkı yazamadığım zaman dikiş dikiyorum, dikiş dikemediğim zaman marangozluk yapıyorum."

"SİZİ BİRAZ DUYARSIZ GÖRDÜM"

Gecenin ilerleyen saatlerinde ise seyirci, hüzünlü olsa da yine de espriler yapmaya çalışan Aksu'dan Hint dansı yapmasını istedi. Aksu'nun "Sizi biraz duyarsız gördüm" demesi seyirciyi güldürdü. Finalde tezahüratlara dayanamayan Aksu; sahneden inip halkın arasına karıştı. Sanatçı sekiz şarkılık ek potporiyi onların arasında söyledi.

AŞK İDDİASINA CANL ANDIRMALI YANIT

Aksu; geçtiğimiz günlerde bir erkek ile dans ettiği fotoğrafını yayınlayıp "Esrarengiz kişi kim?" diye soran İzzet Çapa'ya da sahneden 'ayar verdi'. Seyirciler arasındaki Çapa'ya "O Gargamel kimse seni kekliyor. Menajerim Yaşar Gaga'yı kafasından tanımadın mı ayol?" dedi ve şöyle devam etti: "Haberi görünce gülmeye başladım. Ben Yaşar ile dans ediyorum; kadının biri çıkıp 'O adam benim kocam' diyor." Aksu bu komik açıklamasının ardından Gaga'yı sahneye çağırdı ve fotoğraftaki gömleği giymesini istedi. İkilinin sahnede dans etmesi güldürdü.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Sezen'in Gözyaşları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement