Nafaka Düşülme Talebiyle Gündeme Gelen Sibel Tüzün Kimdir? - Son Dakika
Magazin

Nafaka Düşülme Talebiyle Gündeme Gelen Sibel Tüzün Kimdir?

Nafaka Düşülme Talebiyle Gündeme Gelen Sibel Tüzün Kimdir?

Ünlü Şarkıcı Sibel Tüzün'ün eski eşi Ender Balcı, çocuğu için ödediği nafakanın düşürülmesi için mahkemeye başvurdu. Peki, boşanma sonrası nafaka düşürülme talebiyle yüz yüze olan Sibel Tüzün kimdir, yaşındadır?

05.01.2019 10:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ünlü şarkıcı Sibel Tüzün 2016 evlendiği ve sadece 6 ay evli kaldığı Ender Balcı ile mahkemede karşı karşıya. Daha önce çocukları için belirlenen nafaka tutarını ödeyemeyeceğini belirten Balcı, nafaka miktarının düşürülmesini talep ediyor. Bu haber sonrası vatandaşlar Sibel Tüzün hakkındakileri merak etmeye başladı. Peki, Sibel Tüzün kimdir, kaç yaşındadır?

SİBEL TÜZÜN KİMDİR?

1971'de İstanbul'da dünyaya gelen Sibel Tüzün, müzik eğitimine 1978 senesinde TRT İstanbul Radyosu Çocuk Korosu'nda başladı. Beşiktaş Atatürk Lisesi'ne gittiği dönemler rock ve pop müziği ile ilgilenen Tüzün, Milliyet Liseler Arası Müzik Yarışması'na katıldı velisesine üçüncülük kazandırdı.

Nafaka Düşülme Talebiyle Gündeme Gelen Sibel Tüzün Kimdir?

Bu yarışmada Melih Kibar ile tanışan Sibel Tüzün reklam filmlerinde seslendirme yapmaya başlamış daha sonra bir çok usta sanatçı ile hem albümde hem de sahnede çalışma fırsatı buldu. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Opera ve Konser Şarkıcılığı Bölümü'nde okuyan Sibel Tüzün 1991 senesinde profesyonel hayatına giriş yaptı.Mart 2016'da yapım prodüktörü olan Ender Balcı ile dünya evine girdi. Ancak 6 ay sonra boşanan çiftin bir çocukları bulunuyor.

Son Dakika Magazin Nafaka Düşülme Talebiyle Gündeme Gelen Sibel Tüzün Kimdir? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement