Sıla Gençoğlu ve Hazer Amani, havalimanında öpüşürken görüntülendi - Son Dakika
Son Dakika Logo
Magazin

Sıla Gençoğlu ve Hazer Amani, havalimanında öpüşürken görüntülendi

12.11.2019 11:24  Güncelleme: 11:26

Bir süre önce aşk yaşamaya başlayan ünlü şef Hazer Amani ile şarkıcı Sıla Gençoğlu, önceki gün gittikleri havalimanında öpüşürken görüntülendi.

Ünlü şarkıcı Sıla Gençoğlu, geçtiğimiz kış aylarında arabada sarmaş dolaş görüntülendiği şef Hazer Amani ile aşk yaşamaya başladı. İlişkilerini gözler önünde yaşayan çift, Sıla'nın geçtiğimiz gün Kıbrıs konserine giderken havalimanında öpüşürken yakalandı.

ETRAFINDAKİLERE ALDIRIŞ ETMEDİLER

Milliyet'te yer alan habere göre: Konser için yavru vatan Kıbrıs'a giden Hazer Amani ve Sıla Gençoğlu, havalimanında etrafındaki kişilere aldırış etmeden öpüştü. Kıbrıs'ta iki gün tatil yapan ikili, İstanbul'a döndü.

Sıla Gençoğlu ve Hazer Amani, havalimanında öpüşürken görüntülendi

"AŞK GÖRÜNTÜMÜZE YANSIMIŞTIR"

Yeni tarzlarıyla dikkat çeken çiftten Sıla, son konserinde Sisters ve Alexandra Rich imzalı kostümleri için 20 bin TL ödedi. Yeni tarzıyla bambaşka biri olan Hazer Amani, örgülü saçları, takıları ve göğsündeki dövmesi dikkat çekti. Hazer Amani "Stilinize Sıla yön veriyor mu?" sorusunu "Aşk görüntümüze yansımıştır" diye cevapladı.

Sıla Gençoğlu ve Hazer Amani, havalimanında öpüşürken görüntülendi

Son Dakika Magazin Sıla Gençoğlu ve Hazer Amani, havalimanında öpüşürken görüntülendi - Son Dakika


Advertisement