
Akşam'ın haberine göre, 2 yıl önce kızları Lalin'i kucaklarına alan Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal çifti ilginç bir karar aldı. Çift İstanbul'dan ayrıldı.
Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal çifti, doğayla iç içe yaşam sürerek doğuma Marmaris'te hazırlanıyor. İmirzalıoğlu, eşi ve bebeğinin sağlıklı beslenmesi için özel çaba sarf ediyor. Oyuncu, köylere giderek bahçeden organik sebze ve yemekler organize ediyor.
İmirzalıoğlu, 'Kim Milyoner Olmak İster' yarışmasının çekimleri nedeniyle de İstanbul-Marmaris arası mekik dokuyor. İmirzalıoğlu çekimleri biter bitmez soluğu Marmaris'teki eşi Sinem Kobal ve kızının yanında alıyor.
Son Dakika › Magazin › Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu İstanbul'dan taşındı! Doğa ile iç içe yaşamaya başladılar - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.