Son Filminden 'Özel Pozları' Paylaştı - Son Dakika
Magazin

Son Filminden 'Özel Pozları' Paylaştı

Saadet Işıl Aksoy, daha önce basına yansımamış oldukça iddialı film karelerini Facebook'ta paylaştı.

18.10.2012 06:04  Güncelleme: 17:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Toronto ve San Sebastian Film Festivalleri'nde gösterilen "Venuto Al Mondo"nun (Twice Born) başrol oyuncusu Saadet Işıl Aksoy, daha önce basına yansımamış film karelerini Facebook sayfasında paylaştı.

Bosna Savaşı dönemini anlatan, yönetmenliğini Sergio Castellitto'nun üstlendiği filmde Aska'yı canlandıran Aksoy, o karelerde Emile Hirsh ile aynı yatakta görülüyor.

İtalyan yönetmen Sergio Castellitto'nun senaristliğini ve yönetmenliğini üstlendiği yeni filmi "Twice Born" (Venuto al mondo) 3 gün önce Toronto Film Festivali'nde görücüye çıktı.

Filmin başrollerinde Penelope Cruz , Emile Hirsch, Jane Birkin ve Mira Fulran yer alıyor. Ülkemizin yetenekli oyuncularından Saadet Işıl Aksoy da filmin yardımcı rollerinden birisini üstleniyor.

Bu bağlamda geçtiğimiz günlerde Toronto Film Festivali gösterimi sonrasında oyuncularından Saadet Işıl Aksoy, Penelope Cruz, Emile Hirsch ve filmin yönetmeni basının karşısına çıkmışlardı. Aksoy filmdeki performansının yanı sıra basın toplantısında gülümsemesiyle de dikkatleri üzerine çemişti.

İtalya'da bestseller olmuş 'Venuto Al Mundo' romanından uyarlanan Twice Born, dul bir anne olan Gemma (Penélope Cruz) oğlunu, babasının yıllar önce Bosna Savaşı'nda çarpışırken öldüğü Saraybosna'ya getirmesi sonucunda yaşananları konu ediyor. Filmde Bosnalı Aska karakterini canlandıran Aksoy'la Cruz ise aynı tramvayda yolculuk yapıyor. (aa)

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Son Filminden \'Özel Pozları\' Paylaştı
Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Son Filminden 'Özel Pozları' Paylaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement